Milli Eğitim Müdürü Erboğa, okulları denetledi

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 13.07.2023 - 13:53, Güncelleme: 13.07.2023 - 13:53 2224+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Müdürü Erboğa, okulları denetledi

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, okulların 11 Eylül’de eğitime başlayacak olmasında dolayı okulda yapılan çalışma ve tedbirleri görmek amacıyla okulları denetledi.
Haber: İhsan YILMAZ/Silvan Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaya koymuş olduğu örnek çalışmaları okul bazlı yöneticilere paydaşlardan fikir alışverişinde bulunularak, Eğitim-öğretim öncesi okullarda yapılan bakım ve onarım çalışmalarında denetlendi. Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, “Öncelikle İlçemizin eğitim-öğretim kalitesini artırmak amacıyla Bütün okullarımıza önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde hazırlık çalışmaları kapsamında okullarımızdaki eksiklikleri yerinde tespit etmek amacıyla okullarımız ziyaret ederek, okul müdürü ve idarecilerimizle birlikte eksiklikleri yerinde tespit ederek, çözüm noktasında kararlar aldık. Milli Eğitimin ortaya koymuş olduğu örnek çalışmalarla okul bazlı yöneticilerimizle paylaşılarak fikir alışverişinde bulunduk. Okulun kıza, uzun ve orta ölçekli hedefleri belirlenerek akademik yani LGS ve LYS sınavlarında başarının artırılması için altyapı çalışmalarımıza ele aldık. Bununla ilgili İlçedeki tüm okullarımızda gerekli altyapı çalışmaları yapıp, ilçenin eğitimdeki başarı çitasını yükseltmeyi amaçlıyoruz” dedi. Yaz kurslarını ziyaret eden, Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Okullarımızda devam eden yaz kurslarımızı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında kurs öğretmenlerimizden bilgi aldık. Her alanda başarıyı artırmayı amaçlıyoruz. Eğitim öğretimin başlamadan önce de okullarımızın boya badana onarım ihtiyacı olan okullarımızda tespitler yaparak bu okullarımızın da bakım onarım ihtiyaçlarını okullar açılmadan tamamlamış olacağız dedi.        
Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, okulların 11 Eylül’de eğitime başlayacak olmasında dolayı okulda yapılan çalışma ve tedbirleri görmek amacıyla okulları denetledi.

Haber: İhsan YILMAZ/Silvan

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaya koymuş olduğu örnek çalışmaları okul bazlı yöneticilere paydaşlardan fikir alışverişinde bulunularak, Eğitim-öğretim öncesi okullarda yapılan bakım ve onarım çalışmalarında denetlendi.

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, “Öncelikle İlçemizin eğitim-öğretim kalitesini artırmak amacıyla Bütün okullarımıza önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde hazırlık çalışmaları kapsamında okullarımızdaki eksiklikleri yerinde tespit etmek amacıyla okullarımız ziyaret ederek, okul müdürü ve idarecilerimizle birlikte eksiklikleri yerinde tespit ederek, çözüm noktasında kararlar aldık. Milli Eğitimin ortaya koymuş olduğu örnek çalışmalarla okul bazlı yöneticilerimizle paylaşılarak fikir alışverişinde bulunduk. Okulun kıza, uzun ve orta ölçekli hedefleri belirlenerek akademik yani LGS ve LYS sınavlarında başarının artırılması için altyapı çalışmalarımıza ele aldık. Bununla ilgili İlçedeki tüm okullarımızda gerekli altyapı çalışmaları yapıp, ilçenin eğitimdeki başarı çitasını yükseltmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Yaz kurslarını ziyaret eden, Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Okullarımızda devam eden yaz kurslarımızı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında kurs öğretmenlerimizden bilgi aldık. Her alanda başarıyı artırmayı amaçlıyoruz. Eğitim öğretimin başlamadan önce de okullarımızın boya badana onarım ihtiyacı olan okullarımızda tespitler yaparak bu okullarımızın da bakım onarım ihtiyaçlarını okullar açılmadan tamamlamış olacağız dedi.

 

 

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.