Milli Eğitim Müdürü, Köy okullarını ziyaret etti

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 24.10.2023 - 12:34, Güncelleme: 24.10.2023 - 12:48 2036+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Müdürü, Köy okullarını ziyaret etti

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, Kırsal Boyunlu, Görentep, Keklikdere, Dorukardı köy okullarını ziyaret ederek sıkıntılarını yerinde tespit etti.
Haber: İhsan YILMAZ/SİLVAN Silvan İlçesi Kırsal Boyunlu, Görentepe, Keklikdere ve Dorukarı köy okullarını ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, sınıfları tek tek gezerek sıkıntıları ve okullar hakkında bilgi aldı. Öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet eden Aydın, Silvan’a geldiği günden bugüne ilçe merkezi ve ilçeye bağlı Kırsal Mahallelerdeki okulları devamlı ziyaret ettiğini ve idarecilerin sorunlarını dinlediklerini söyledi. Eğitim ve öğretimde başarıyı arttırmak için okulları yakından takip ettiklerini belirten Aydın, “Eğitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli işimizdir. Bugün yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri olmadı. Aynı zamanda öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler aldık. Okulları dolaşıp eksiklikleri yerinde görmeye çalışarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz. İmkanlar dahilin de tüm sorunları çözmeye çalışacağız” dedi. Aydın, 203-2024 Eğitim-öğretim yılı boyunca tüm okullarımıza ziyaretlerimiz sürdürüp, sorunlarını yerinde tespit etmeye devam edeceğiz.    
Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, Kırsal Boyunlu, Görentep, Keklikdere, Dorukardı köy okullarını ziyaret ederek sıkıntılarını yerinde tespit etti.

Haber: İhsan YILMAZ/SİLVAN

Silvan İlçesi Kırsal Boyunlu, Görentepe, Keklikdere ve Dorukarı köy okullarını ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, sınıfları tek tek gezerek sıkıntıları ve okullar hakkında bilgi aldı.

Öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet eden Aydın, Silvan’a geldiği günden bugüne ilçe merkezi ve ilçeye bağlı Kırsal Mahallelerdeki okulları devamlı ziyaret ettiğini ve idarecilerin sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Eğitim ve öğretimde başarıyı arttırmak için okulları yakından takip ettiklerini belirten Aydın, “Eğitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli işimizdir. Bugün yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri olmadı. Aynı zamanda öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler aldık. Okulları dolaşıp eksiklikleri yerinde görmeye çalışarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz. İmkanlar dahilin de tüm sorunları çözmeye çalışacağız” dedi.

Aydın, 203-2024 Eğitim-öğretim yılı boyunca tüm okullarımıza ziyaretlerimiz sürdürüp, sorunlarını yerinde tespit etmeye devam edeceğiz.  

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.