Namağlup Amedspor, kendi evinde 1 puana razı oldu

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 19.11.2023 - 16:06, Güncelleme: 19.11.2023 - 16:06 1242+ kez okundu.
 

Namağlup Amedspor, kendi evinde 1 puana razı oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Amedspor, kendi evinde konuk ettiği Fethiyespor’la 1-1 berabere kaldı.
Amedspor kendi saha ve seyircisi önünde çok önemli bir fırsatı tepti, 3 puanı hanesine yazdıramadı. Rakibi Fethiyespor karşısında erken gol bulmasına rağmen, farkı açamayan Amedspor, ilk yarının sonlarında yediği golle 1-1’lik skora razı oldu. Amedspor, kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyesporla karşı karşıya geldi. Daha karşılaşmanın başlarında baskılı oyun kuran Amedspor, 6’ıncı dakikada Berk İsmail Ünsal’ın golüyle 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada, 45’inci dakikaya kadar gol çıkmadı. 45’nci dakika’da Fethiyespor’lu Rıdvan Türker’in attığı gol ile skor eşitlendi. 1-1 Amedspor’un ikinci yarda galibiyet çabası sonuç vermedi, 90 dakika ilk yarıda atılan gollerle 1-1 tamamlandı. Amedspor, namağlup unvanını ve liderliğini sürdürürken, puanını 31’e yükseltti.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Amedspor, kendi evinde konuk ettiği Fethiyespor’la 1-1 berabere kaldı.

Amedspor kendi saha ve seyircisi önünde çok önemli bir fırsatı tepti, 3 puanı hanesine yazdıramadı. Rakibi Fethiyespor karşısında erken gol bulmasına rağmen, farkı açamayan Amedspor, ilk yarının sonlarında yediği golle 1-1’lik skora razı oldu.

Amedspor, kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyesporla karşı karşıya geldi. Daha karşılaşmanın başlarında baskılı oyun kuran Amedspor, 6’ıncı dakikada Berk İsmail Ünsal’ın golüyle 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada, 45’inci dakikaya kadar gol çıkmadı. 45’nci dakika’da Fethiyespor’lu Rıdvan Türker’in attığı gol ile skor eşitlendi. 1-1

Amedspor’un ikinci yarda galibiyet çabası sonuç vermedi, 90 dakika ilk yarıda atılan gollerle 1-1 tamamlandı.

Amedspor, namağlup unvanını ve liderliğini sürdürürken, puanını 31’e yükseltti.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.