Şampiyonluk coşkusu: Amedspor 1. Lig'e yükseldi

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 05.05.2024 - 12:11, Güncelleme: 05.05.2024 - 14:01 1258 kez okundu.
 

Şampiyonluk coşkusu: Amedspor 1. Lig'e yükseldi

Amed Sportif Faaliyetler, Diyarbakır'da Menemen Belediyespor'la oynadığı maç sonucunda 0-0 berabere kalarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup'tan şampiyon olarak ayrıldı.
Amed Sportif Faaliyetler, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 38. haftasında Diyarbakır Stadyumu'nda Menemen Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı hakem Yasin Kol yönetti. Menemen Belediyespor maça, "Her şeyin başı sağlık, sağlığın başı aşı" yazılı bir pankartla çıktı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan mücadele, her iki yarıda da gol sesi çıkmayınca 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Amed Sportif Faaliyetler, ligdeki son maçında aldığı bir puanla Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan etti ve Trendyol 1. Lig'e yükselmeyi başardı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Diyarbakır ekibinin taraftarları ve yöneticileri, sahaya inerek oyuncularla birlikte zaferi kutladı. Şampiyonluk kutlamaları kent merkezinde de devam etti. Taraftarlar, takımın bayraklarıyla şehrin işlek noktalarında toplanarak, meşaleler yakıp tezahüratlarla kutlama yaptı. Davul-zurna eşliğinde halay çeken taraftarlar, daha sonra araçlarıyla şehir turu attı. Bu kutlamalar nedeniyle şehirde araç trafiği yoğunlaştı. Etiketler
Amed Sportif Faaliyetler, Diyarbakır'da Menemen Belediyespor'la oynadığı maç sonucunda 0-0 berabere kalarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup'tan şampiyon olarak ayrıldı.

Amed Sportif Faaliyetler, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 38. haftasında Diyarbakır Stadyumu'nda Menemen Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı hakem Yasin Kol yönetti. Menemen Belediyespor maça, "Her şeyin başı sağlık, sağlığın başı aşı" yazılı bir pankartla çıktı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan mücadele, her iki yarıda da gol sesi çıkmayınca 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla Amed Sportif Faaliyetler, ligdeki son maçında aldığı bir puanla Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan etti ve Trendyol 1. Lig'e yükselmeyi başardı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Diyarbakır ekibinin taraftarları ve yöneticileri, sahaya inerek oyuncularla birlikte zaferi kutladı.

Şampiyonluk kutlamaları kent merkezinde de devam etti. Taraftarlar, takımın bayraklarıyla şehrin işlek noktalarında toplanarak, meşaleler yakıp tezahüratlarla kutlama yaptı.

Davul-zurna eşliğinde halay çeken taraftarlar, daha sonra araçlarıyla şehir turu attı. Bu kutlamalar nedeniyle şehirde araç trafiği yoğunlaştı.

Etiketler

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.