Silvan Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 13.11.2023 - 15:24, Güncelleme: 13.11.2023 - 15:33 1256+ kez okundu.
 

Silvan Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Silvan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hasan Uğuz, halka hizmettin en güzelini sunmak için çalışmalarımıza devam ettiklerini söyledi.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Silvan’da halka daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla kendi öz sermayesiyle araç filosunu her geçen gün daha da güçlendiren Silvan Belediyesi, İlçe Merkezinde kullanmak üzere 1 Adet temizlik aracı, 1 Adet Cenaze aracı 1 adet kaldırım temizleme süpürge araç filosuna kattı. "HALKA EN GÜZEL HİZMETİ SUNACAĞIZ" Silvan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hasan Uğuz, halka hizmettin en güzelini sunmak için çalışmalarımıza devam ettiklerini söyledi. Her geçen gün büyüyen ve gelişen tarihi Silvan şehrimizin araç filosunu güçlendirdik. Silvan Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü himayelerinde çalıştırmak üzere 1 Adet temizlik aracı, 1 Adet Cenaze aracı 1 adet kaldırım temizleme süpürge araç filosuna katıldığı belirtildi. Silvan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hasan Uğuz, “ Silvan İlçe Merkezinde kullanmak üzere 1 Adet temizlik aracı, 1 Adet Cenaze aracı 1 adet kaldırım temizleme süpürge araç filosuna kattık. Her geçen gün büyüyen ve gelişen tarihi Silvan şehrimizin araç filosunu güçlendirdik. Silvan Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü himayelerinde teslim edildi. Araçlarımız Silvan ilçemizin her alanında hizmet etmeye başladı. Temiz Bir Silvan için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.  
Silvan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hasan Uğuz, halka hizmettin en güzelini sunmak için çalışmalarımıza devam ettiklerini söyledi.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Silvan’da halka daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla kendi öz sermayesiyle araç filosunu her geçen gün daha da güçlendiren Silvan Belediyesi, İlçe Merkezinde kullanmak üzere 1 Adet temizlik aracı, 1 Adet Cenaze aracı 1 adet kaldırım temizleme süpürge araç filosuna kattı.

"HALKA EN GÜZEL HİZMETİ SUNACAĞIZ"

Silvan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hasan Uğuz, halka hizmettin en güzelini sunmak için çalışmalarımıza devam ettiklerini söyledi.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen tarihi Silvan şehrimizin araç filosunu güçlendirdik. Silvan Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü himayelerinde çalıştırmak üzere 1 Adet temizlik aracı, 1 Adet Cenaze aracı 1 adet kaldırım temizleme süpürge araç filosuna katıldığı belirtildi.

Silvan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hasan Uğuz, “ Silvan İlçe Merkezinde kullanmak üzere 1 Adet temizlik aracı, 1 Adet Cenaze aracı 1 adet kaldırım temizleme süpürge araç filosuna kattık. Her geçen gün büyüyen ve gelişen tarihi Silvan şehrimizin araç filosunu güçlendirdik. Silvan Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü himayelerinde teslim edildi. Araçlarımız Silvan ilçemizin her alanında hizmet etmeye başladı. Temiz Bir Silvan için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.