Silvan Belediyesi, depremzedelere sıcak yemek dağıttı

Silvan 08.02.2023 - 15:41, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 2302+ kez okundu.
 

Silvan Belediyesi, depremzedelere sıcak yemek dağıttı

Silvan Belediyesi, Silvan ilçesindeki depremzedelere sıcak yemek ikramında bulundu.
  Haber : İhsan YILMAZ/Silvan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen vatandaşlar için öğretmenevinde yapılan çorba ve sıcak yemek Silvan’daki toplama merkezlerindeki vatandaşlara dağıtıldı.   BİN KİŞİYE SICAK YEMEK   Depremin ilk anından itibaren deprem nedeniyle evlerine giremeyen Vatandaşlar için Silvan Kaymakamlığı, Silvan Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlü ekipleri, depremzedelere sıcak çorba, ekmek, su, Kuru fasulye ve pilav dağıtımı yaptı, günlük bin kişilik yemek dağıtımı yapıldığı belirtildi.   Silvan Afet koordinasyon merkezi ekipleriyle dağıtım koordinesi sağlayan Milli Eğitim Müdürü Kadri Özdemiral, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür Harbi Yalçınkaya Öğretmenevi yemek firması ekipleri, Silvan’da deprem korkusuyla evine giremeyen vatandaşlar için sıcak yemek dağıtımı yapıldı.   YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR   Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, “Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde 10 ilimizde biri olan Diyarbakır’ın Silvan İlçemizde de yaşanan şiddetli deprem nedeniyle evine giremeyen yaklaşık bin kişilik sıcak yemek teminimizi öğretmenevinde hazırlanarak yazı İşleri Müdürümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda vatandaşlarımıza dağıtımı yapmaktayız. Bu tip afetlerde birlik ve dayanışma içerisinde olmak bizlere güç katmaktadır. Bölgemizde ve 10 ilimizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Deprem bölgelerimize yardım kampanyalarımız devam etmektedir” dedi.    
Silvan Belediyesi, Silvan ilçesindeki depremzedelere sıcak yemek ikramında bulundu.

 

Haber : İhsan YILMAZ/Silvan

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen vatandaşlar için öğretmenevinde yapılan çorba ve sıcak yemek Silvan’daki toplama merkezlerindeki vatandaşlara dağıtıldı.

 

BİN KİŞİYE SICAK YEMEK

 

Depremin ilk anından itibaren deprem nedeniyle evlerine giremeyen Vatandaşlar için Silvan Kaymakamlığı, Silvan Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlü ekipleri, depremzedelere sıcak çorba, ekmek, su, Kuru fasulye ve pilav dağıtımı yaptı, günlük bin kişilik yemek dağıtımı yapıldığı belirtildi.

 

Silvan Afet koordinasyon merkezi ekipleriyle dağıtım koordinesi sağlayan Milli Eğitim Müdürü Kadri Özdemiral, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür Harbi Yalçınkaya Öğretmenevi yemek firması ekipleri, Silvan’da deprem korkusuyla evine giremeyen vatandaşlar için sıcak yemek dağıtımı yapıldı.

 

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR

 

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, “Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde 10 ilimizde biri olan Diyarbakır’ın Silvan İlçemizde de yaşanan şiddetli deprem nedeniyle evine giremeyen yaklaşık bin kişilik sıcak yemek teminimizi öğretmenevinde hazırlanarak yazı İşleri Müdürümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda vatandaşlarımıza dağıtımı yapmaktayız. Bu tip afetlerde birlik ve dayanışma içerisinde olmak bizlere güç katmaktadır. Bölgemizde ve 10 ilimizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Deprem bölgelerimize yardım kampanyalarımız devam etmektedir” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.