Silvan Belediyesi’nden spora destek

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 01.03.2024 - 12:40, Güncelleme: 01.03.2024 - 12:42 1791+ kez okundu.
 

Silvan Belediyesi’nden spora destek

Silvan Belediyesi ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı’nın katkılarıyla, Silvan Kırsal Mahallelere, 10 adet halı sahası yapıldı. Kaymakam Hasan Uğuz ile beraberindekiler yeni yapılan halı sahaları geçerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Silvan Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra spor ve sporcuya da destek veriyor. Silvan Belediye Başkanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca Silvan ilçesi kırsal mahallelere yapılan 10 adet halı saha çalışmaları tamamlandı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, “Silvan Belediyesi ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı iş birliği kapsamında İlçemize bağlı Alibeyköy, Aşağıveysi , Bağdere, Çardak, Demirkuyu, Gökçetevek, Karamusa, Malabadi, Sarıbuğday ve Sulubağ Mahallelerinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanan 10 halı saha açtık. Spora ve sporcu her zaman destek vererek gençlerimizi spora kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu çalışmalarla yaklaşık bir yıldır devam eden halı saha çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. İlçemize ve kırsal mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.    
Silvan Belediyesi ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı’nın katkılarıyla, Silvan Kırsal Mahallelere, 10 adet halı sahası yapıldı. Kaymakam Hasan Uğuz ile beraberindekiler yeni yapılan halı sahaları geçerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Silvan Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra spor ve sporcuya da destek veriyor. Silvan Belediye Başkanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca Silvan ilçesi kırsal mahallelere yapılan 10 adet halı saha çalışmaları tamamlandı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, “Silvan Belediyesi ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı iş birliği kapsamında İlçemize bağlı Alibeyköy, Aşağıveysi , Bağdere, Çardak,

Demirkuyu, Gökçetevek, Karamusa, Malabadi, Sarıbuğday ve Sulubağ Mahallelerinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanan 10 halı saha açtık. Spora ve sporcu her zaman destek vererek gençlerimizi spora kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu çalışmalarla yaklaşık bir yıldır devam eden halı saha çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. İlçemize ve kırsal mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.