Silvan Belediyesine ait taşınmazları başka kurumlara devredildi

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 02.04.2024 - 13:23, Güncelleme: 02.04.2024 - 13:37 1695+ kez okundu.
 

Silvan Belediyesine ait taşınmazları başka kurumlara devredildi

Silvan Belediyesine ait Eski Meya Kadın Merkezi, Halk Kütüphanesi, Yüzme Havuzu, Etüt Merkezleri taşınmazların farklı kurumlara devredildi.
Haber: İhsan YILMAZ 31 Mart yerel seçimler öncesi Silvan Belediyesine ait taşınmazların farklı kurum ve kuruluşlara devredildiği iddia edildi öğrenildi. Silvan Belediyesine ait Dr. Zeki Tanrıkulu Kütüphanesi, Etüt Merkezleri ile Meya Kadın Merkezi alınan karar ile Milli Eğitim ve TÜRGEV vakfına devri yapılırken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait yüzme havuzu ise Gençlik ve Spor Müdürlüğüne devredildiği ortaya çıktı. Kararın, geçtiğimiz Şubat ayın sonunda olağanüstü toplanan Belediye Meclis Toplantısı’nda alındığı öğrenildi. Silvan Belediyesi tarafında faaliyet sürdüren Etüt Merkezleri ile Dr. Zeki Tanrıkulu Halk Kütüphanesi, Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilirken, Silvan belediyesine ait Meya Kadın Merkezi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak’ın yönetiminde yer aldığı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV)’na devredildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafında inşa edilen ve faaliyete geçirilen Olimpik Yüzme Havuzu ise Gençlik ve Spor Müdürlüğüne devredildiği öğrenildi.
Silvan Belediyesine ait Eski Meya Kadın Merkezi, Halk Kütüphanesi, Yüzme Havuzu, Etüt Merkezleri taşınmazların farklı kurumlara devredildi.

Haber: İhsan YILMAZ

31 Mart yerel seçimler öncesi Silvan Belediyesine ait taşınmazların farklı kurum ve kuruluşlara devredildiği iddia edildi öğrenildi.

Silvan Belediyesine ait Dr. Zeki Tanrıkulu Kütüphanesi, Etüt Merkezleri ile Meya Kadın Merkezi alınan karar ile Milli Eğitim ve TÜRGEV vakfına devri yapılırken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait yüzme havuzu ise Gençlik ve Spor Müdürlüğüne devredildiği ortaya çıktı.

Kararın, geçtiğimiz Şubat ayın sonunda olağanüstü toplanan Belediye Meclis Toplantısı’nda alındığı öğrenildi.

Silvan Belediyesi tarafında faaliyet sürdüren Etüt Merkezleri ile Dr. Zeki Tanrıkulu Halk Kütüphanesi,

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilirken, Silvan belediyesine ait Meya Kadın Merkezi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak’ın yönetiminde yer aldığı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV)’na devredildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafında inşa edilen ve faaliyete geçirilen Olimpik Yüzme Havuzu ise Gençlik ve Spor Müdürlüğüne devredildiği öğrenildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.