Silvan MEM’den Filistinliler için kermes

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 01.12.2023 - 15:31, Güncelleme: 01.12.2023 - 15:31 1150+ kez okundu.
 

Silvan MEM’den Filistinliler için kermes

Silvan ilçe Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü bünyesindeki Anaokulu öğretmen ve velileri, Filistinlilere destek olmak için yardım kermesi düzenledi.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Silvan Hükümet Konağı önündeki Belediye Parkında düzenlenen kermes Silvan’da düzenlenen en kapsamlı kermes olduğu belirtildi. Silvan’da bulunan Anaokulların katılımı ile Silvan Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kermes, İsrail zulmü altında açlık çeken Filistinliler için gerçekleştirildi. Nakdi bağışlarla birlikte kermesten büyük bir miktar gelir elde edilmesi hedefleniyor. Silvan Hükümet Konağı Önündeki Belediye parkında düzenlenen kermese Silvan halkı büyük ilgi gösterirken, kermeste okullar, esnaflar ve hayırsever vatandaşlar tarafından kurulan standa gelerek gıda ve tekstil ürünlerine kadar geniş yelpazede ürünler maliyet fiyatına satışa çıkarıldı. Silvan İlçe milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, “Silvan Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet sürdüren Anaokullarının Filistinli kardeşlerinin acılarına ortam olmak amacıyla düzenlenen kermeste elde edilecek geliri Filistinli kardeşlerine gönderilecek. Emeği geçen tüm esnaf, öğretmen, öğrenci ve Silvanlılara teşekkür ediyorum” dedi. Kermese, Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, Şube Müdürleri İlhan Beklen, Ensari Bulun’da katılarak destek verdi. Kermes Filistin bayraklarıyla donatıldı. 
Silvan ilçe Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü bünyesindeki Anaokulu öğretmen ve velileri, Filistinlilere destek olmak için yardım kermesi düzenledi.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Silvan Hükümet Konağı önündeki Belediye Parkında düzenlenen kermes Silvan’da düzenlenen en kapsamlı kermes olduğu belirtildi.

Silvan’da bulunan Anaokulların katılımı ile Silvan Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kermes, İsrail zulmü altında açlık çeken Filistinliler için gerçekleştirildi. Nakdi bağışlarla birlikte kermesten büyük bir miktar gelir elde edilmesi hedefleniyor.

Silvan Hükümet Konağı Önündeki Belediye parkında düzenlenen kermese Silvan halkı büyük ilgi gösterirken, kermeste okullar, esnaflar ve hayırsever vatandaşlar tarafından kurulan standa gelerek gıda ve tekstil ürünlerine kadar geniş yelpazede ürünler maliyet fiyatına satışa çıkarıldı.

Silvan İlçe milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, “Silvan Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet sürdüren Anaokullarının Filistinli kardeşlerinin acılarına ortam olmak amacıyla düzenlenen kermeste elde edilecek geliri Filistinli kardeşlerine gönderilecek. Emeği geçen tüm esnaf, öğretmen, öğrenci ve Silvanlılara teşekkür ediyorum” dedi.

Kermese, Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, Şube Müdürleri İlhan Beklen, Ensari Bulun’da katılarak destek verdi. Kermes Filistin bayraklarıyla donatıldı. 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.