Silvan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 30.08.2023 - 15:41, Güncelleme: 30.08.2023 - 15:45 2052+ kez okundu.
 

Silvan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Silvan İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101’inci yıl dönümü, Hükümet konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı
Haber: Azad Berdan YILMAZ 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101’inci yıl dönümü, yurt genelinde olduğu gibi Silvan ilçesinde de kutlandı. Silvan ilçesinde bulunan Hükümet konağı önünde düzenlenen tören, Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başladı.  Hükümet Konağı önünde yapılan tören, Atatürk büstüne çelenk sunulması,  saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan tören, Silvan Garnizon Komutanlığında görevli bir askeri personel tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. KAYMAKAM TEBRİKLERİ KABUL ETTİ Öğrenciler tarafından şiirlerin de okunduğu kutlama programı, Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz’un makamında tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi. Törene Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Silvan Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Haydar Onur Şehitoğlu, Silvan Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bekir Çiller, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dönmez, kurum amirleri, şehir aileleri ile gaziler katıldı.
Silvan İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101’inci yıl dönümü, Hükümet konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı

Haber: Azad Berdan YILMAZ

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101’inci yıl dönümü, yurt genelinde olduğu gibi Silvan ilçesinde de kutlandı. Silvan ilçesinde bulunan Hükümet konağı önünde düzenlenen tören, Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başladı. 

Hükümet Konağı önünde yapılan tören, Atatürk büstüne çelenk sunulması,  saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan tören, Silvan Garnizon Komutanlığında görevli bir askeri personel tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

KAYMAKAM TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Öğrenciler tarafından şiirlerin de okunduğu kutlama programı, Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz’un makamında tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.

Törene Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Silvan Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Haydar Onur Şehitoğlu, Silvan Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bekir Çiller, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dönmez, kurum amirleri, şehir aileleri ile gaziler katıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.