Silvan'da DEM partililer kutlama yaptı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.04.2024 - 11:30, Güncelleme: 09.04.2024 - 11:30 1839 kez okundu.
 

Silvan'da DEM partililer kutlama yaptı

Silvan’da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Belediye Eşbakanları ve Meclis üyelerinin mazbatalarının ardından kutlama yaptı.
Haber: İhsan YILMAZ 31 Mart yerel seçimlerini Silvan Belediye Başkanlığını kazanan DEM Parti Eşbaşkanları mazbatalarının aldıktan sonra Belediye geçti. Ramazan münasebetiyle kutlamalar iftar saatinden sonra yapıldı. Silvan Kent Meydanında bir araya gelen vatandaşlar, yağmura aldırış etmeden kutlama yaptı. Kutlamalara eşbaşkanları Sevim Biçici, Kadri Esen ve meclis üyelerinin katıldı. Çalınan davul zurna eşliğinde halay çekip, havai fişeklerle kutlamaları yapıldı. Kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
Silvan’da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Belediye Eşbakanları ve Meclis üyelerinin mazbatalarının ardından kutlama yaptı.

Haber: İhsan YILMAZ

31 Mart yerel seçimlerini Silvan Belediye Başkanlığını kazanan DEM Parti Eşbaşkanları mazbatalarının aldıktan sonra Belediye geçti. Ramazan münasebetiyle kutlamalar iftar saatinden sonra yapıldı.

Silvan Kent Meydanında bir araya gelen vatandaşlar, yağmura aldırış etmeden kutlama yaptı. Kutlamalara eşbaşkanları Sevim Biçici, Kadri Esen ve meclis üyelerinin katıldı. Çalınan davul zurna eşliğinde halay çekip, havai fişeklerle kutlamaları yapıldı. Kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.