Silvan’da fırtına nedeniyle ağaç devrildi

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 29.11.2023 - 14:42, Güncelleme: 29.11.2023 - 14:44 1282+ kez okundu.
 

Silvan’da fırtına nedeniyle ağaç devrildi

Silvan’da etkili olan yağış ve rüzgâr nedeniyle Orta refüjdeki ağaçlar devrildi. Devrilen ağaçlar belediye ekipleri tarafında yeniden dikilerek koruma altına alındı.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Silvan’da etkili olan yağış ve rüzgâr nedeniyle Orta refüjdeki ağaçlar devrildi. Silvan ilçesi Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan orta refüjdeki ağaçlar sabah saatlerinde meydana gelen olayda şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle bir çok ağaç devrildi. Ekiplerin çalışmasıyla devrilen ağaç kesilerek kaldırıldı. AĞAÇLAR DEĞNEKLERLE KORUM ALATINA ALINDI Vatandaş, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde ilçede etkili olan fırtına ve yağmur yağışı nedeniyle Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan orta refüjdeki ağaçlar devrildi. Fırtınanın dinmesiyle beraber Belediye ekipleri tarafından devrilen ağaçlar düzeltilerek, değneklerle koruma altına alındı.  
Silvan’da etkili olan yağış ve rüzgâr nedeniyle Orta refüjdeki ağaçlar devrildi. Devrilen ağaçlar belediye ekipleri tarafında yeniden dikilerek koruma altına alındı.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Silvan’da etkili olan yağış ve rüzgâr nedeniyle Orta refüjdeki ağaçlar devrildi.

Silvan ilçesi Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan orta refüjdeki ağaçlar sabah saatlerinde meydana gelen olayda şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle bir çok ağaç devrildi.

Ekiplerin çalışmasıyla devrilen ağaç kesilerek kaldırıldı.

AĞAÇLAR DEĞNEKLERLE KORUM ALATINA ALINDI

Vatandaş, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde ilçede etkili olan fırtına ve yağmur yağışı nedeniyle Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan orta refüjdeki ağaçlar devrildi. Fırtınanın dinmesiyle beraber Belediye ekipleri tarafından devrilen ağaçlar düzeltilerek, değneklerle koruma altına alındı.  

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.