Silvan’da gençler 19 Mayıs'ı kutladı

Silvan 19.05.2023 - 12:23, Güncelleme: 20.05.2023 - 14:44 2153+ kez okundu.
 

Silvan’da gençler 19 Mayıs'ı kutladı

Silvan’da gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıldönümünü törenle coşkuyla kutladı. Gençlerin ve çocukların hazırladıkları gösteriler, katılımcılardan büyük alkış aldı.
Silvan’da gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıldönümünü törenle coşkuyla kutladı. Gençlerin ve çocukların hazırladıkları gösteriler, katılımcılardan büyük alkış aldı. Milli eğitim müdürü Seyithan Erboğa ve birçok kurum amilleri ve öğretmenler 19 Mayıs programına katıldılar.   Program ilk olarak Hükümet Konağı önünde İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na konulmasıyla başladı. Ardından İlçe stadındaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okundu ve Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hasan Uğuz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. 15-21 Mayıs Gençlik Haftası’nın başlangıcı dolayısıyla; Kurum amirleri, gençlerin ve sporcuların katılımı ile Gençlik yürüyüşü gerçekleştirdi. Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın 104.  yıl dönümü Hükümet Konağı önünde ve ilçe stadyumunda düzenlenen programla kutlandı. Programa Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hasan Uğuz, protokol üyeleri, idari ve sivil toplum kuruluşu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyithan Erboğa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, öğretmen, öğrenciler ve Silvan halkı katıldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıldönümün ’de Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa Genç Sporculara Madalya taktı ardın’dan Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Meki Azizoğlu tarafından yapıldı.   Günün anlam ve önemine ilişkin şiirler ve öğrenciler tarafından Gençliğe Hitabe ve Gençliğin Ata'ya cevabı okundu.Silvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından müzik dinletisi, Wushu gösterisi ve Folklor ekibinin gösterisi yapıldı.  
Silvan’da gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıldönümünü törenle coşkuyla kutladı. Gençlerin ve çocukların hazırladıkları gösteriler, katılımcılardan büyük alkış aldı.

Silvan’da gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıldönümünü törenle coşkuyla kutladı. Gençlerin ve çocukların hazırladıkları gösteriler, katılımcılardan büyük alkış aldı.

Milli eğitim müdürü Seyithan Erboğa ve birçok kurum amilleri ve öğretmenler 19 Mayıs programına katıldılar.

 

Program ilk olarak Hükümet Konağı önünde İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na konulmasıyla başladı. Ardından İlçe stadındaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okundu ve Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hasan Uğuz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

15-21 Mayıs Gençlik Haftası’nın başlangıcı dolayısıyla; Kurum amirleri, gençlerin ve sporcuların katılımı ile Gençlik yürüyüşü gerçekleştirdi.


Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın 104.  yıl dönümü Hükümet Konağı önünde ve ilçe stadyumunda düzenlenen programla kutlandı. Programa Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hasan Uğuz, protokol üyeleri, idari ve sivil toplum kuruluşu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyithan Erboğa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, öğretmen, öğrenciler ve Silvan halkı katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıldönümün ’de Milli Eğitim Müdürü

Seyithan Erboğa Genç Sporculara Madalya taktı ardın’dan Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Meki Azizoğlu tarafından yapıldı.

 

Günün anlam ve önemine ilişkin şiirler ve öğrenciler tarafından Gençliğe Hitabe ve Gençliğin Ata'ya cevabı okundu. Silvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından müzik dinletisi, Wushu gösterisi ve Folklor ekibinin gösterisi yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.