Silvan’da İlhanlı’ya destek

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 07.11.2023 - 12:26, Güncelleme: 07.11.2023 - 12:42 2644+ kez okundu.
 

Silvan’da İlhanlı’ya destek

Silvanspor Taraftarlar Derneği ve Silvanspor Başkanı Aslan Bakır, Tuzlaspor ve Diyarbekirspor onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ve ailesine yönelik ortaya atılan asılsız iddialarla ilgili tepkilerini gösterdi.
Haber: İhsan YILMAZ/Silvan  Geçtiğimiz günlerde Gazeteci Murat Ağırel’ın Halk TV’de “Kayda Geçsin” programında Tuzlaspor ve Diyarbekirspor onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ve ailesine yönelik ortaya atığı asılsız iddialara Silvanspor Başkanı Aslan Bakır ve Silvanspor Taraftarları Derneği tepki gösterdi. Silvanspor Taraftarlar Derneği ve Silvanspor Başkanı Aslan Bakır,  Tuzlaspor ve Diyarbekirspor onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ve ailesine yönelik ortaya atılan asılsız iddialarla ilgili tepkilerini gösterdi. ASILSIZ İDDAALAR Silvanspor Kulup Başkanı Aslan Bakır, “Halk TV’de yayınlanan ve Murat Ağırel’ın konuşmacı olarak katıldığı “Kayda Geçsin” adlı programda Karalama kampanyalarıyla Başta TFF olmak üzere Türk Futboluna ve Bölge sporuna yıllardır büyük emek sarf eden, maddi ve manevi gücünü Türk Futbolunun kalkınmasına harcayan değerli hemşerimiz iş adamı Fevzi İlhanlı ve ailesine atılan bu iftiraları esefle kınıyorum. Ağırel’in ortaya atmış olduğu bu iddiaları başta TFF olmak üzere gerekli açıklamalar yapmıştır. Ancak Böyle Türk futboluna ve Bölge spor ’una katkı sunan işadamlarına ve katkı sunan insanları böyle asılsız iddialarla yıpratmak doğru bir yaklaşım değildir. Bu Ülkede insanlar bir birini severse ülkemiz ve bölge futbolumuzda kalkınmış olacaktır. Yalan yanlış komu oyunu yanlış bilgilendirmek doğru ve etik değildir” dedi. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarım. TARAFTARLAR TEPKİLİ Silvanspor Taraftarlar Derneği sosyal medya hesabından Halk TV’de Kürt İşadamı Fevzi İlhanlı’ya çirkin iftiralar atıyor. Bunların amacı haber falan değil, başarılı Kürt işadamlarının önünü kesmektir. Hemşerimiz Fevzi İlhanlı yalnız değildir. Diye açıklamalarda bulundu.      
Silvanspor Taraftarlar Derneği ve Silvanspor Başkanı Aslan Bakır, Tuzlaspor ve Diyarbekirspor onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ve ailesine yönelik ortaya atılan asılsız iddialarla ilgili tepkilerini gösterdi.

Haber: İhsan YILMAZ/Silvan 

Geçtiğimiz günlerde Gazeteci Murat Ağırel’ın Halk TV’de “Kayda Geçsin” programında Tuzlaspor ve Diyarbekirspor onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ve ailesine yönelik ortaya atığı asılsız iddialara Silvanspor Başkanı Aslan Bakır ve Silvanspor Taraftarları Derneği tepki gösterdi.

Silvanspor Taraftarlar Derneği ve Silvanspor Başkanı Aslan Bakır,   Tuzlaspor ve Diyarbekirspor onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ve ailesine yönelik ortaya atılan asılsız iddialarla ilgili tepkilerini gösterdi.

ASILSIZ İDDAALAR

Silvanspor Kulup Başkanı Aslan Bakır, “Halk TV’de yayınlanan ve Murat Ağırel’ın konuşmacı olarak katıldığı “Kayda Geçsin” adlı programda Karalama kampanyalarıyla Başta TFF olmak üzere Türk Futboluna ve Bölge sporuna yıllardır büyük emek sarf eden, maddi ve manevi gücünü Türk Futbolunun kalkınmasına harcayan değerli hemşerimiz iş adamı Fevzi İlhanlı ve ailesine atılan bu iftiraları esefle kınıyorum. Ağırel’in ortaya atmış olduğu bu iddiaları başta TFF olmak üzere gerekli açıklamalar yapmıştır. Ancak Böyle Türk futboluna ve Bölge spor ’una katkı sunan işadamlarına ve katkı sunan insanları böyle asılsız iddialarla yıpratmak doğru bir yaklaşım değildir. Bu Ülkede insanlar bir birini severse ülkemiz ve bölge futbolumuzda kalkınmış olacaktır. Yalan yanlış komu oyunu yanlış bilgilendirmek doğru ve etik değildir” dedi. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarım.

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Silvanspor Taraftarlar Derneği sosyal medya hesabından Halk TV’de Kürt İşadamı Fevzi İlhanlı’ya çirkin iftiralar atıyor. Bunların amacı haber falan değil, başarılı Kürt işadamlarının önünü kesmektir. Hemşerimiz Fevzi İlhanlı yalnız değildir. Diye açıklamalarda bulundu.

 


 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.