Silvan'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Silvan 08.02.2023 - 12:15, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 1599+ kez okundu.
 

Silvan'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaklaşık bir haftadan beri etkisini sürdüren kar yağışı Silvan ilçesinde sabah itibariyle başlayan kar yağışı hayatı olumsu
Silvan ilçesinde hava sıcaklığının - 1 derece gösterdiği ilçe merkezi dahil olmak üzere dağlık bölgede bu sabah itibariyle başlayan kar yağışı, şehir merkezinde de devam ediyor, yeşil arazilerin beyaz örtüyle kaplandığı Silvan'da meteoroloji tahminlerine göre yağışların devam edeceği, gece saatlerinde hava sıcaklığın eksinin altına düşeceği bildirildi. KARAYOLU KAR NEDENİYLE KAPANDI Silvan’da etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkilerken, Silvan ilçesinde birçok köy yolu, ulaşıma kapandı. Silvan- Diyarbakır ve Silvan-Batman karayolları ise kayan ve kara saplanan araçlar nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kaldı.    
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaklaşık bir haftadan beri etkisini sürdüren kar yağışı Silvan ilçesinde sabah itibariyle başlayan kar yağışı hayatı olumsu

Silvan ilçesinde hava sıcaklığının - 1 derece gösterdiği ilçe merkezi dahil olmak üzere dağlık bölgede bu sabah itibariyle başlayan kar yağışı, şehir merkezinde de devam ediyor, yeşil arazilerin beyaz örtüyle kaplandığı Silvan'da meteoroloji tahminlerine göre yağışların devam edeceği, gece saatlerinde hava sıcaklığın eksinin altına düşeceği bildirildi.

KARAYOLU KAR NEDENİYLE KAPANDI

Silvan’da etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkilerken, Silvan ilçesinde birçok köy yolu, ulaşıma kapandı.

Silvan- Diyarbakır ve Silvan-Batman karayolları ise kayan ve kara saplanan araçlar nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kaldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.