Silvan’da Karayolu köstebek yuvasına döndü

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 28.08.2023 - 20:28, Güncelleme: 28.08.2023 - 20:28 1975+ kez okundu.
 

Silvan’da Karayolu köstebek yuvasına döndü

Silvan İlçesinde her yıl sonbahar ve kış aylarında yağış nedeniyle yollarda oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatırken- bu kez kış gelmeden karayolu köstebek yuvasına döndü.
Haber: İhsan YILMAZ/SİLVAN Silvan İlçesi Karayolunun Hastane kavşağında oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatırken, çukurlar nedeniyle birçok kaza meydana geldi. Silvan İlçesinde her yıl sonbahar ve kış aylarında yağış nedeniyle yollarda oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Silvan Hastane Kavşağı karayolunda oluşan çukurlar nedeniyle hem yayalara hem de şoförlerin tepkisini neden oluyor. Yollarda oluşan çukurlara tepki gösteren ismini vermek istemeyen esnaf A. Y, "Silvan’da her yıl aynı sorun yaşanıyor, kış ayı geldiğinde yollar köstebek yuvasına dönüyor. Bu yıl kış gelmeden karayolu köstebek yuvasına döndü. Kavşakta oluşan çukurlar nedeniyle bir çok yaralamalı trafik kazası da meydana geliyor. Bu kadar da sorumsuzluk yeter artık. Aylarca buradaki çukurları hiçbir yetkili görmüyor mu? Lafa gelince memleketin her köşesine hizmet götürüyoruz diyorlar Memlekete böyle sorumsuzca davranmakmıdır hizmet anlayışı. Bu kavşağa acilen bir çözüm bulunmalı. Sadece yama yapılarak onarılması çözüm değil. Yolu her gün binlerce sürücü kullanıyor, sadece Silvan’daki sürücüler değil  diğer Burası uluslararası bir yol Türkiye’ye yakışacak manzaralar değildir. Yetkililerin bu soruna kalıcı bir çözüm bulup bu sorunu ortadan kaldırmalarını bekliyoruz" dedi.  
Silvan İlçesinde her yıl sonbahar ve kış aylarında yağış nedeniyle yollarda oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatırken- bu kez kış gelmeden karayolu köstebek yuvasına döndü.

Haber: İhsan YILMAZ/SİLVAN

Silvan İlçesi Karayolunun Hastane kavşağında oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatırken, çukurlar nedeniyle birçok kaza meydana geldi.

Silvan İlçesinde her yıl sonbahar ve kış aylarında yağış nedeniyle yollarda oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Silvan Hastane Kavşağı karayolunda oluşan çukurlar nedeniyle hem yayalara hem de şoförlerin tepkisini neden oluyor.

Yollarda oluşan çukurlara tepki gösteren ismini vermek istemeyen esnaf A. Y, "Silvan’da her yıl aynı sorun yaşanıyor, kış ayı geldiğinde yollar köstebek yuvasına dönüyor. Bu yıl kış gelmeden karayolu köstebek yuvasına döndü. Kavşakta oluşan çukurlar nedeniyle bir çok yaralamalı trafik kazası da meydana geliyor. Bu kadar da sorumsuzluk yeter artık. Aylarca buradaki çukurları hiçbir yetkili görmüyor mu? Lafa gelince memleketin her köşesine hizmet götürüyoruz diyorlar Memlekete böyle sorumsuzca davranmakmıdır hizmet anlayışı. Bu kavşağa acilen bir çözüm bulunmalı. Sadece yama yapılarak onarılması çözüm değil. Yolu her gün binlerce sürücü kullanıyor, sadece Silvan’daki sürücüler değil  diğer Burası uluslararası bir yol Türkiye’ye yakışacak manzaralar değildir. Yetkililerin bu soruna kalıcı bir çözüm bulup bu sorunu ortadan kaldırmalarını bekliyoruz" dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.