Silvan´da Kış Bitti Kömür Yeni Dağıtılıyor

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 31.01.2024 - 13:13, Güncelleme: 31.01.2024 - 13:13 2604+ kez okundu.
 

Silvan´da Kış Bitti Kömür Yeni Dağıtılıyor

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul ve Kurumlara 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İçin Isınma Amaçlı Kömürler Silvan ilçesinde kış bitti okullar kömür dağıtımı yeni yapılıyor.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ / MALBADİ HABER: 6992 sayılı ve 23 Mart 2023 tarihli Cumhurbaşkanı Kararıyla yürürlüğe giren ısınma amaçlı kömürler Silvan İlçesinde merkez ve köy okullarına kömür dağıtımı eğitim öğretimin 2. Döneminin başlamasıyla beraber yeni yapılmaya başlandı. Birinci dönemi kömürsüz ve soğuk havada yapan Silvanlı öğrenci velileri, 2023-2024 eğitim öğretim yılında okullara kışın başlamasıyla beraber kömür dağıtılması yapılması gerekiyorken, kış bitmek üzereyken kömür dağıtımları daha yeni yapıldığını belirtti. Veliler, Eğitim Öğretimin birinci döneminde havaların soğuk olmasına rağmen çocuklarımız eğitimlerine devam etti. İkinci dönemin başlamasıyla beraber köy ve merkez okullarımıza kömür dağıtımı yeni yapılıyor. Oysa Cumhurbaşkanı 6992 sayılı ve 23 Mart 2023 karar alınmıştı. Bakanlık tarafında dağıtımı üstlenen kömürler Silvan İlçemize yeni ulaştırıldı. Zaten kış bitmek üzeredir. Yani bu kömürler ne işimize yarayacak. Böyle bir anlayış hangi ülkede var. Eğitim-öğretimin birinci dönemi çocuklarımıza bu soğuk havalar reva görüldü. Foto : Arşiv
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul ve Kurumlara 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İçin Isınma Amaçlı Kömürler Silvan ilçesinde kış bitti okullar kömür dağıtımı yeni yapılıyor.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ / MALBADİ HABER: 6992 sayılı ve 23 Mart 2023 tarihli Cumhurbaşkanı Kararıyla yürürlüğe giren ısınma amaçlı kömürler Silvan İlçesinde merkez ve köy okullarına kömür dağıtımı eğitim öğretimin 2. Döneminin başlamasıyla beraber yeni yapılmaya başlandı.

Birinci dönemi kömürsüz ve soğuk havada yapan Silvanlı öğrenci velileri, 2023-2024 eğitim öğretim yılında okullara kışın başlamasıyla beraber kömür dağıtılması yapılması gerekiyorken, kış bitmek üzereyken kömür dağıtımları daha yeni yapıldığını belirtti.

Veliler, Eğitim Öğretimin birinci döneminde havaların soğuk olmasına rağmen çocuklarımız eğitimlerine devam etti. İkinci dönemin başlamasıyla beraber köy ve merkez okullarımıza kömür dağıtımı yeni yapılıyor. Oysa Cumhurbaşkanı 6992 sayılı ve 23 Mart 2023 karar alınmıştı. Bakanlık tarafında dağıtımı üstlenen kömürler Silvan İlçemize yeni ulaştırıldı. Zaten kış bitmek üzeredir. Yani bu kömürler ne işimize yarayacak. Böyle bir anlayış hangi ülkede var. Eğitim-öğretimin birinci dönemi çocuklarımıza bu soğuk havalar reva görüldü. Foto : Arşiv

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.