Silvan'da klor taşıyan kamyonet kaza yaptı

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 26.10.2023 - 13:43, Güncelleme: 24.10.2023 - 13:53 1380+ kez okundu.
 

Silvan'da klor taşıyan kamyonet kaza yaptı

Silvan ilçemizde klor yüklü bir kamyonet kaza yaptı, olayda araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
  Silvan-Diyarbakır Karayolunun Darköprü köy mevkinde meydana gelen kaza nedeniyle korku dolu anların yaşanmasına neden olurken, Kazaya karışan, kamyonetin klor yüklü olduğu öğrenbildi. Kazada araç sürücüsü ile yanında bulunan 1 kişi hafi yaralandı.  Halat Kopması Sonucu Kamyonet Yangını ve Yaralılar Kaza ile ilgili elde edilen bilgilere göre, kamyonetin sürücüsü ve plakası belirtilmeyen araç, Hatay'dan Ağrı'ya doğru seyahat ederken ani bir halat kopması yaşadı. Halatın kopması sonucu aracın sürücüsü kontrolü kaybederek yoldan çıktı ve kamyonet yandı. Kaza sonucunda araç içerisinde bulunan malzemeler kamyonetin devrildiği alana saçıldı, aynı zamanda araçta bulunan 2 kişi de hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından çağrılan ambulans, yaralıları olay yerinde ayakta tedavi etti. Kamyonet ise kullanılamaz hale geldi. Yetkililer, kaza ile ilgili ayrıntılı bir inceleme başlatmış durumda ve kaza sonucunda klor taşıyan kamyonetin çevresel etkilere karşı güvenlik önlemleri alınıyor. Kaza sonucunda oluşabilecek tehlikelere karşı gereken önlemler alınmaktadır.
Silvan ilçemizde klor yüklü bir kamyonet kaza yaptı, olayda araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

 

Silvan-Diyarbakır Karayolunun Darköprü köy mevkinde meydana gelen kaza nedeniyle korku dolu anların yaşanmasına neden olurken, Kazaya karışan, kamyonetin klor yüklü olduğu öğrenbildi. Kazada araç sürücüsü ile yanında bulunan 1 kişi hafi yaralandı. 

Halat Kopması Sonucu Kamyonet Yangını ve Yaralılar

Kaza ile ilgili elde edilen bilgilere göre, kamyonetin sürücüsü ve plakası belirtilmeyen araç, Hatay'dan Ağrı'ya doğru seyahat ederken ani bir halat kopması yaşadı. Halatın kopması sonucu aracın sürücüsü kontrolü kaybederek yoldan çıktı ve kamyonet yandı.

Kaza sonucunda araç içerisinde bulunan malzemeler kamyonetin devrildiği alana saçıldı, aynı zamanda araçta bulunan 2 kişi de hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından çağrılan ambulans, yaralıları olay yerinde ayakta tedavi etti. Kamyonet ise kullanılamaz hale geldi.

Yetkililer, kaza ile ilgili ayrıntılı bir inceleme başlatmış durumda ve kaza sonucunda klor taşıyan kamyonetin çevresel etkilere karşı güvenlik önlemleri alınıyor. Kaza sonucunda oluşabilecek tehlikelere karşı gereken önlemler alınmaktadır.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.