Silvan’da Muhtarlar Günü kutlandı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 19.10.2023 - 13:22, Güncelleme: 19.10.2023 - 15:05 2453+ kez okundu.
 

Silvan’da Muhtarlar Günü kutlandı

Silvan İlçesinde Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş, bugünü Gazze’de hunharca katledilen masum Filistinli çocuklara adıyorum dedi.
Haber: İhsan YILMAZ Silvan ilçesinde Hükümet Konağı önünde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Törene Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dönmez, Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile muhtarlar katıldı. GAZZE’DE KATLEDİLEN ÇOCUKLAR ANILDI Törende konuşan Silvan Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları kınayarak, “Gazze’de hastaneyi bombalayarak çoluk çocuk demeden bir vahşete imza atan İsrail’i kınıyorum. Bu günümüzü Filistin’de, özellikle hastanede hunharca bombalarla katledilen masum Filistinli çocuklara yad ediyorum” dedi. Her yıl 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kutlandığını hatırlatan Ateş, muhtarların mahalle ve köy sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracılık rolü üstlendiğini söyledi. Her yıl 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kutlandığını hatırlatan Ateş, muhtarların mahalle ve köy sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracılık rolü üstlendiğini belirtti.   KAYMAKAM UĞUZ ZİYARET EDİLDİ Silvan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kale Mahalle Muhtarı Murat Ateş ile beraberindeki heyet Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz’u makamında ziyaret etti. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle polis evinde muhtarlara yemek verdi. Yemek sonrası muhtarlara isimlerinin üzerinde yazılı olduğu bir ajanda hediye etti.    
Silvan İlçesinde Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş, bugünü Gazze’de hunharca katledilen masum Filistinli çocuklara adıyorum dedi.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan ilçesinde Hükümet Konağı önünde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Törene Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dönmez, Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile muhtarlar katıldı.

GAZZE’DE KATLEDİLEN ÇOCUKLAR ANILDI

Törende konuşan Silvan Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları kınayarak, “Gazze’de hastaneyi bombalayarak çoluk çocuk demeden bir vahşete imza atan İsrail’i kınıyorum. Bu günümüzü Filistin’de, özellikle hastanede hunharca bombalarla katledilen masum Filistinli çocuklara yad ediyorum” dedi.
Her yıl 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kutlandığını hatırlatan Ateş, muhtarların mahalle ve köy sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracılık rolü üstlendiğini söyledi.

Her yıl 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kutlandığını hatırlatan Ateş, muhtarların mahalle ve köy sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracılık rolü üstlendiğini belirtti.  

KAYMAKAM UĞUZ ZİYARET EDİLDİ

Silvan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kale Mahalle Muhtarı Murat Ateş ile beraberindeki heyet Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz’u makamında ziyaret etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle polis evinde muhtarlara yemek verdi. Yemek sonrası muhtarlara isimlerinin üzerinde yazılı olduğu bir ajanda hediye etti.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.