Silvan’da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 07.08.2023 - 13:07, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:42 1420+ kez okundu.
 

Silvan’da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Silvan ilçemize bağlı Yeniköy Kırsal Mahallesi mevkiinde bulunan Hayvan pazarında iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan Silahlı kavgada: 1 kişi yaralandı.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ   Olay, Cumartesi günü saat 16.40 sıralarında Kırsal Yeniköy Mahallesi’ndeki hayvan çiftliğinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki Ramazan B. ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında hayvan sulama suyu nedeniyle önce tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kaygıya dönüştü. Olay da 1 kişi yaralandı. Ramazan B. yaralanırken, kavgaya karışan ismi öğrenilmeyen şahıs ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Yaralanan Ramazan B. Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Olaydan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için güvenlik güçleri geniş çaplı çalışma başlattı. Foto: Arişv
Silvan ilçemize bağlı Yeniköy Kırsal Mahallesi mevkiinde bulunan Hayvan pazarında iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan Silahlı kavgada: 1 kişi yaralandı.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

 

Olay, Cumartesi günü saat 16.40 sıralarında Kırsal Yeniköy Mahallesi’ndeki hayvan çiftliğinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki Ramazan B. ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında hayvan sulama suyu nedeniyle önce tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kaygıya dönüştü. Olay da 1 kişi yaralandı. Ramazan B. yaralanırken, kavgaya karışan ismi öğrenilmeyen şahıs ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Yaralanan Ramazan B. Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için güvenlik güçleri geniş çaplı çalışma başlattı. Foto: Arişv

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.