Silvan'da taşıma ihalesi yapıldı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 25.08.2023 - 12:53, Güncelleme: 25.08.2023 - 13:05 2192+ kez okundu.
 

Silvan'da taşıma ihalesi yapıldı

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında taşımalı eğitim kapsamında merkez ve köy okullarına öğrenci taşıma işi için ihale gerçekleştirdi.
Haber: İhsan YILMAZ Yeni eğitim öğretim yılına ait taşımalı eğitim kapsamında bulunan Temel Eğitim ve Ortaöğretim Öğrenci Taşıma Hizmeti Alımı açık ihale usulü ile 11 firmanın katılımıyla ihale yapıldı. Teklif zarfları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Akbulut,  başkanlığında ihale komisyonu huzurunda açılarak değerlendirmeye geçildi. Yapılan değerlendirme neticesinde taşıma işi gerçekleşecek olan 5 bin 999 öğrenci 536 araç ile 76 engelli öğrenci 15 araç 29 okula öğrenci taşıması için verilen teklifler kabul edildi. 11 Firma Katıldı 11 firmanın katıldığı taşıma ihalesinde 4 kısım şeklinde yapıldı. Taşıma ihalesinde 4 firma değerlendirme girdi. Yapılan değerlendirme sonrasında 1 ve 2. Kısım için en avantajlı fiyattı Gülsin LTD.ŞTİ-S.S . Batman Ortak Girişim, 3. Kısım’da en avantajlı fiyat veren firma Ercanlar LTD.ŞTİ, 4. Kısımda ise en avantajlı fiyatı ARD LTD.ŞTİ firması verdi.            
Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında taşımalı eğitim kapsamında merkez ve köy okullarına öğrenci taşıma işi için ihale gerçekleştirdi.

Haber: İhsan YILMAZ

Yeni eğitim öğretim yılına ait taşımalı eğitim kapsamında bulunan Temel Eğitim ve Ortaöğretim Öğrenci Taşıma Hizmeti Alımı açık ihale usulü ile 11 firmanın katılımıyla ihale yapıldı. Teklif zarfları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Akbulut,  başkanlığında ihale komisyonu huzurunda açılarak değerlendirmeye geçildi. Yapılan değerlendirme neticesinde taşıma işi gerçekleşecek olan 5 bin 999 öğrenci 536 araç ile 76 engelli öğrenci 15 araç 29 okula öğrenci taşıması için verilen teklifler kabul edildi.

11 Firma Katıldı

11 firmanın katıldığı taşıma ihalesinde 4 kısım şeklinde yapıldı. Taşıma ihalesinde 4 firma değerlendirme girdi. Yapılan değerlendirme sonrasında 1 ve 2. Kısım için en avantajlı fiyattı Gülsin LTD.ŞTİ-S.S . Batman Ortak Girişim, 3. Kısım’da en avantajlı fiyat veren firma Ercanlar LTD.ŞTİ, 4. Kısımda ise en avantajlı fiyatı ARD LTD.ŞTİ firması verdi.

 

 

 

 

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.