Silvan’da Türk Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 16.06.2023 - 01:46, Güncelleme: 16.06.2023 - 01:46 3213+ kez okundu.
 

Silvan’da Türk Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Silvan’da Türk Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 184. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Haber: Mıuhammet Romedi YILMAZ Programa kapsamında Silvan Garnizon Komutanı Jandarma Albay Haydar Onur Şehitoğlu, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Adalet Gökcan, Askeri personel ile birlikte Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, makamında ziyaret edildi. Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hasan Uğuz, 14 Haziran Jandarma teşkilatının 184. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığında düzenlenen etkinliklere katıldı.   Programda konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, jandarmanın şan ve şeref dolu 184 yılı geride bırakarak "kanun ordusu" unvanıyla görevini layıkıyla yürüttüğünü belirterek, "Her geçen yıl hem personel hem de donanım bakımından kendisini geliştirip daha ileriye taşıyarak halkımıza hizmet vermeye çalışan bir teşkilat. İlçe Jandarma Komutanımızın şahsında tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.   Programa katılan misafirlere teşekkür eden Garnizon Komutanı Jandarma Albay Haydar Onur Şehitoğlu, "Ülkemizin birçok yerinde görev yaptık. Bu sürede teşkilatımız adına birçok başarıya imza attık. Aynı azimle Silvan’da görevimize devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. Program sonunda günün anısına pasta kesildi, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan tanıtım videolarının gösterimi yapıldı.
Silvan’da Türk Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 184. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haber: Mıuhammet Romedi YILMAZ

Programa kapsamında Silvan Garnizon Komutanı Jandarma Albay Haydar Onur Şehitoğlu, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Adalet Gökcan, Askeri personel ile birlikte Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, makamında ziyaret edildi.

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hasan Uğuz, 14 Haziran Jandarma teşkilatının 184. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığında düzenlenen etkinliklere katıldı.

 

Programda konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, jandarmanın şan ve şeref dolu 184 yılı geride bırakarak "kanun ordusu" unvanıyla görevini layıkıyla yürüttüğünü belirterek, "Her geçen yıl hem personel hem de donanım bakımından kendisini geliştirip daha ileriye taşıyarak halkımıza hizmet vermeye çalışan bir teşkilat. İlçe Jandarma Komutanımızın şahsında tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.

 

Programa katılan misafirlere teşekkür eden Garnizon Komutanı Jandarma Albay Haydar Onur Şehitoğlu, "Ülkemizin birçok yerinde görev yaptık. Bu sürede teşkilatımız adına birçok başarıya imza attık. Aynı azimle Silvan’da görevimize devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Program sonunda günün anısına pasta kesildi, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan tanıtım videolarının gösterimi yapıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.