Silvan'da Yılın İlk Karı Yağdı, 16 Köy Yolu Ulaşıma güçlükle yapılıyor

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 26.01.2024 - 14:42, Güncelleme: 27.01.2024 - 13:06 2930+ kez okundu.
 

Silvan'da Yılın İlk Karı Yağdı, 16 Köy Yolu Ulaşıma güçlükle yapılıyor

Silvan ilçesinde sabah saatlerinde hafif yağan kar yağışı etkili olmaya başladı. Kırsal bölgede yaşayan vatandaşlar, Kar yağışı bu saat itibariyle yoğun bir şekilde devam ettiğini belitti.
Haber: ihsan YILMAZ Özellikle ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçenin kırsal bölgesi  beyaz örtüye büründü. Kar yağışı nedeniyle Silvan ilçesine bağlı Boyunlu, Onbaşılar, Bayrambaşı, Keklidere, Dağcılar, Kayadere, Çiğdemli, Görentepe, Dolapdere, Fışat, Taşpınar, Arı, Gürpınar, Ormandışı, Babkaya ve Üçbasamak köy yollarında ulaşım güçlükle yapılıyor. Diyarbakır Büyükşehir belediyesi ile Silvan Belediyesi Fen işleri ekipleri karla mücadele sabah saatlerinden itibaren hazır bekletildiği, olası bir yol kapanma çalışmasına anında müdahale edileceği belirtildi. Kırsal Mahallede yaşayan vatandaşlar, "Sabahın erken saatlerinden beri başlayan kar yağışı bu saate kadar her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Kar yağışı bu saatten itibaren şiddetini artırmış durumda Özellikle bizim yaşadığımız kırsal kesimlerinde etkili olan kar yağışı etkili olmaya başladığını belirtti.”
Silvan ilçesinde sabah saatlerinde hafif yağan kar yağışı etkili olmaya başladı. Kırsal bölgede yaşayan vatandaşlar, Kar yağışı bu saat itibariyle yoğun bir şekilde devam ettiğini belitti.

Haber: ihsan YILMAZ

Özellikle ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçenin kırsal bölgesi  beyaz örtüye büründü. Kar yağışı nedeniyle Silvan ilçesine bağlı Boyunlu, Onbaşılar, Bayrambaşı, Keklidere, Dağcılar, Kayadere, Çiğdemli, Görentepe, Dolapdere, Fışat, Taşpınar, Arı, Gürpınar, Ormandışı, Babkaya ve Üçbasamak köy yollarında ulaşım güçlükle yapılıyor.

Diyarbakır Büyükşehir belediyesi ile Silvan Belediyesi Fen işleri ekipleri karla mücadele sabah saatlerinden itibaren hazır bekletildiği, olası bir yol kapanma çalışmasına anında müdahale edileceği belirtildi.

Kırsal Mahallede yaşayan vatandaşlar, "Sabahın erken saatlerinden beri başlayan kar yağışı bu saate kadar her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Kar yağışı bu saatten itibaren şiddetini artırmış durumda Özellikle bizim yaşadığımız kırsal kesimlerinde etkili olan kar yağışı etkili olmaya başladığını belirtti.”

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.