Silvan’da yolcu otobüsü alev aldı

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 03.12.2023 - 16:12, Güncelleme: 03.12.2023 - 16:15 2220+ kez okundu.
 

Silvan’da yolcu otobüsü alev aldı

Diyarbakır-Silvan karayolunda seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı. Otobüste yolcu bulunmaması faciayı önledi.
Haber: İhsan YILMAZ Diyarbakır-Silvan karayolunun Kasımlı Çeşmesi mevkiinde seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı. Alevler otobüsün tamamını sararken, araç kullanılamaz hale geldi. Otobüs sürücüsü, son anda aracı durdurarak dışarı çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı. Otobüs yeni bakımdan çıktı Otobüsün bakım için Gaziantep’e gittiği ve bu esnada yolcu taşımadığı belirtildi. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.    
Diyarbakır-Silvan karayolunda seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı. Otobüste yolcu bulunmaması faciayı önledi.

Haber: İhsan YILMAZ

Diyarbakır-Silvan karayolunun Kasımlı Çeşmesi mevkiinde seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı. Alevler otobüsün tamamını sararken, araç kullanılamaz hale geldi. Otobüs sürücüsü, son anda aracı durdurarak dışarı çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

Otobüs yeni bakımdan çıktı

Otobüsün bakım için Gaziantep’e gittiği ve bu esnada yolcu taşımadığı belirtildi. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.