Silvan'ın BESYO başarısı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 23.10.2023 - 12:25, Güncelleme: 23.10.2023 - 12:30 1250+ kez okundu.
 

Silvan'ın BESYO başarısı

Silvan ilçesindeki liselerden mezun olan öğrencilere yönelik üniversitelerin beden eğitimi ve spor yüksekokullarına hazırlık kursları devam ediyor.
Haber: İhsan YILMAZ 5 ay süren kurslara katılan 20 öğrenciden 16 öğrenci Batman ve Siirt Üniversitesi Besyoya girmeyi başardı.12 yıldan beri Silvan Kaymakamlığı bünyesinde açılan Beden Eğitimi Spor Yüksek Okuluna hazırlık kursları, spor salonunda 20 öğrencinin katılımıyla, Kurs öğretmeni Medet Kaydu, tarafından veriliyor. 4 aydır verilen kurslara katılan 20 kişiden 16'sı sınavda başarı gösterdi. BESYO BAŞARISI VE ÖĞRENCİ YETENEĞİ   Öğrencilerin çok yetenekli olduğunu belirten, öğretmen Medet Kaydu, ‘‘Öğrencilerimizin büyük gayretleri var ve Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu hazırlık sınavlarına büyük gayretlerle hazırlanıyorlar. 16 öğrencimiz girdikleri sınavı kazandı, Şu anda çalıştırdığımız öğrencilerimiz Batman ve Siirt, Üniversiteler Besyo bölümlerini kazandı. 11 yıl içerisinde yaklaşık 500 öğrencimizi çeşitli illerde üniversitelerin Besyo bölümlerini kazandı. Gençlerimize bu imkanı sağlayan ve ilçemizde böyle bir çalışmanın başlatılmasına vesile olan ve her yıl desteklerini esirgemeyen Kaymakamlarımıza Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Gençlik ve Spor Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" dedi.      
Silvan ilçesindeki liselerden mezun olan öğrencilere yönelik üniversitelerin beden eğitimi ve spor yüksekokullarına hazırlık kursları devam ediyor.

Haber: İhsan YILMAZ

5 ay süren kurslara katılan 20 öğrenciden 16 öğrenci Batman ve Siirt Üniversitesi Besyoya girmeyi başardı.12 yıldan beri Silvan Kaymakamlığı bünyesinde açılan Beden Eğitimi Spor Yüksek Okuluna hazırlık kursları, spor salonunda 20 öğrencinin katılımıyla, Kurs öğretmeni Medet Kaydu, tarafından veriliyor. 4 aydır verilen kurslara katılan 20 kişiden 16'sı sınavda başarı gösterdi.

BESYO BAŞARISI VE ÖĞRENCİ YETENEĞİ

 

Öğrencilerin çok yetenekli olduğunu belirten, öğretmen Medet Kaydu, ‘‘Öğrencilerimizin büyük gayretleri var ve Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu hazırlık sınavlarına büyük gayretlerle hazırlanıyorlar. 16 öğrencimiz girdikleri sınavı kazandı, Şu anda çalıştırdığımız öğrencilerimiz Batman ve Siirt, Üniversiteler Besyo bölümlerini kazandı. 11 yıl içerisinde yaklaşık 500 öğrencimizi çeşitli illerde üniversitelerin Besyo bölümlerini kazandı. Gençlerimize bu imkanı sağlayan ve ilçemizde böyle bir çalışmanın başlatılmasına vesile olan ve her yıl desteklerini esirgemeyen Kaymakamlarımıza Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Gençlik ve Spor Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" dedi.

 

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.