Silvanspor : 2-Malatyaspor : 2

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.03.2024 - 17:27, Güncelleme: 09.03.2024 - 17:27 1797+ kez okundu.
 

Silvanspor : 2-Malatyaspor : 2

TFF 3. Lig 4. Grup’ta ertelenen 4. hafta mücadelesinde Silvanspor Kadın Futbol Takımı Malatya deplasmanında karşılaştığı Malatya Futbol Kadın takımı ile 2-2 berabere kaldı.
Azad Berdan YILMAZ Malatya Yeşilyurt 1 Nolu Çim Sahada oynanan karşılaşmanın İlk yarısında üst üste kalesinde 2 gol gören Silvanspor Kadın Futbol Takımı ilk yarıyı 2-0 yenik bitirdi. Silvanspor Kadın Futbol Takımının üstün oynadığı maçta golü bulamayınca ilk yarı 2-0 tamamlandı. Maçın ikinci yarıya atak başlayan Silvanspor Kadın Futbol Takımı rakibini yarı sahasına hapsetti. Seval Tekin'in 50 dakikada bulduğu golle durumu 2-1 yaptı. Silvanspor Kadın Futbol takımı geliştirdiği ataklarla rakibini adeta bunaltı. Geliştirilen atakla  75 dakikada takımın en golcü ismi Seval Tekin kendisinin ve takımının 2. Golünü atarak durumu eşitledi. Bu dakikadan sonra her iki takımında çabası sonucu değiştiremedi. Silvanspor Kadın Takımız deplasmanda karşılaştıuğı Malatya Futbol Kadın Takımı ile 2-2 berabere kaldı.  
TFF 3. Lig 4. Grup’ta ertelenen 4. hafta mücadelesinde Silvanspor Kadın Futbol Takımı Malatya deplasmanında karşılaştığı Malatya Futbol Kadın takımı ile 2-2 berabere kaldı.

Azad Berdan YILMAZ

Malatya Yeşilyurt 1 Nolu Çim Sahada oynanan karşılaşmanın İlk yarısında üst üste kalesinde 2 gol gören Silvanspor Kadın Futbol Takımı ilk yarıyı 2-0 yenik bitirdi. Silvanspor Kadın Futbol Takımının üstün oynadığı maçta golü bulamayınca ilk yarı 2-0 tamamlandı.

Maçın ikinci yarıya atak başlayan Silvanspor Kadın Futbol Takımı rakibini yarı sahasına hapsetti. Seval Tekin'in 50 dakikada bulduğu golle durumu 2-1 yaptı.

Silvanspor Kadın Futbol takımı geliştirdiği ataklarla rakibini adeta bunaltı. Geliştirilen atakla

 75 dakikada takımın en golcü ismi Seval Tekin kendisinin ve takımının 2. Golünü atarak durumu eşitledi. Bu dakikadan sonra her iki takımında çabası sonucu değiştiremedi.

Silvanspor Kadın Takımız deplasmanda karşılaştıuğı Malatya Futbol Kadın Takımı ile 2-2 berabere kaldı.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.