Silvanspor, Makamspor ile 1-1 berabere kaldı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 24.03.2024 - 12:50, Güncelleme: 24.03.2024 - 12:50 1314+ kez okundu.
 

Silvanspor, Makamspor ile 1-1 berabere kaldı

TFF. Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele eden Silvanspor Kulübü Kadın Futbol Takımı, Ergani Makamspor ile 1-1 kalarak puanları paylaştı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele eden Silvanspor Kadın Futbol Takımı, kendi sahasında ağırladığı Ergani Makamspor Kadın Futbol Takımı ile 1-1 berabere kaldı. Kadınlar 3. Ligi 4. Grupta mücadele eden Silvanspor FK, Kadın Futbol takımı lig dokuzuncu haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ergani Makamspor ile karşılaştı. Maçın İlk Yarısında kar ve dolu yağışı nedeniyle kaygan bir zeminde oynanan karşılaşmada Silvanspor’un üç futbolcusu sakatlandı. Silvan Şehir Stadyumunda Silvanspor Kadın Futbol takımı İle Ergani Futbol Takımı arasında oynanan karşılamanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.  44. Dakikada Ergani Makamspor durumu 1-1 yaptı. İlk yarının sonucu Silvanspor Kadın Futbol Takımı: 1 Ergani Makamspor Futbol Takımı: 1 İkinci yarının başlarında sakatlanan Seval Tekin, Silvanspor 10 kişiyle mücadeleyi sürdürdü. İkinci yarıda her iki takımın çabasında sonucu değiştiremedi. Silvanspor Kulübü Futbol takımı aldığı 1 puanla ligin 5. Sırasında yer aldı. 55. dakikada Silvanspor Kulübü Futbol Takım oyuncusu Seval Tekin aldığı darbe ile sakatlandı. Ambulansın geç gelmesi yüzünden, kadın oyuncu 20 dakika soğuk havaya rağmen yerde kaldı. 3 oyuncu sakatlandı Saha futbol oynamaya elverişsiz olmasına rağmen maçı başlatan hakem üçlüsü, kadın futbolcuları için ağır bir zemin olduğunu belirten futbolcular. Çok kötü ve kaygan bir zeminde futbol oynadık üç kadın futbolcu sakatlandı. “Çok kötü Bir Seminde Oynadık” Silvanspor Kulübü Kadın Futbol Takımı Kaptanı Fennur Viyan Cesur, “Maç öncesi dolu, kar ve Fırtına nedeniyle çok ağır bir zemin oluştu. Kadın Futbolcular için ağır bir zemindi. Maç öncesi sakatlıkların yaşanabileceğini belirttik. Ancak maçın hakem üçlüsünün maçı başlattı. Maçın başından beri kaygan bir zeminde mücadele etti. Üç arkadaşımız maalesef sakatlandı. Oyuncu değiştirme hakkımızın da dolduğu için maçı 10 kişiyle tamamladık. Sakatlanan arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda aramızda olacaklardır. Çok üzgünüm” dedi.    
TFF. Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele eden Silvanspor Kulübü Kadın Futbol Takımı, Ergani Makamspor ile 1-1 kalarak puanları paylaştı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele eden Silvanspor Kadın Futbol Takımı, kendi sahasında ağırladığı Ergani Makamspor Kadın Futbol Takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Kadınlar 3. Ligi 4. Grupta mücadele eden Silvanspor FK, Kadın Futbol takımı lig dokuzuncu haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ergani Makamspor ile karşılaştı.

Maçın İlk Yarısında kar ve dolu yağışı nedeniyle kaygan bir zeminde oynanan karşılaşmada Silvanspor’un üç futbolcusu sakatlandı.

Silvan Şehir Stadyumunda Silvanspor Kadın Futbol takımı İle Ergani Futbol Takımı arasında oynanan karşılamanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.  44. Dakikada Ergani Makamspor durumu 1-1 yaptı. İlk yarının sonucu Silvanspor Kadın Futbol Takımı: 1 Ergani Makamspor Futbol Takımı: 1

İkinci yarının başlarında sakatlanan Seval Tekin, Silvanspor 10 kişiyle mücadeleyi sürdürdü. İkinci yarıda her iki takımın çabasında sonucu değiştiremedi.

Silvanspor Kulübü Futbol takımı aldığı 1 puanla ligin 5. Sırasında yer aldı.

55. dakikada Silvanspor Kulübü Futbol Takım oyuncusu Seval Tekin aldığı darbe ile sakatlandı. Ambulansın geç gelmesi yüzünden, kadın oyuncu 20 dakika soğuk havaya rağmen yerde kaldı.

3 oyuncu sakatlandı

Saha futbol oynamaya elverişsiz olmasına rağmen maçı başlatan hakem üçlüsü, kadın futbolcuları için ağır bir zemin olduğunu belirten futbolcular. Çok kötü ve kaygan bir zeminde futbol oynadık üç kadın futbolcu sakatlandı.

“Çok kötü Bir Seminde Oynadık”

Silvanspor Kulübü Kadın Futbol Takımı Kaptanı Fennur Viyan Cesur, “Maç öncesi dolu, kar ve Fırtına nedeniyle çok ağır bir zemin oluştu. Kadın Futbolcular için ağır bir zemindi. Maç öncesi sakatlıkların yaşanabileceğini belirttik. Ancak maçın hakem üçlüsünün maçı başlattı. Maçın başından beri kaygan bir zeminde mücadele etti. Üç arkadaşımız maalesef sakatlandı. Oyuncu değiştirme hakkımızın da dolduğu için maçı 10 kişiyle tamamladık. Sakatlanan arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda aramızda olacaklardır. Çok üzgünüm” dedi.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.