Silvanspor, Trabzon Kardelenspor’a 6-1 mağlup oldu

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 15.06.2023 - 02:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 02:10 2691+ kez okundu.
 

Silvanspor, Trabzon Kardelenspor’a 6-1 mağlup oldu

2. Lig'e yükselme yolunda play-off çeyrek final Maçında Silvanspor FK, Trabzon Kardelen Spor ile Erzincab’da karşı karşıya geldi. Silvanspor, Trabzon Kardelenspor'a 6-1 yenildi.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ 2. Lig'e yükselme yolunda play-off çeyrek final Maçında Silvanspor FK, Trabzon Kardelen Spor ile Erzincab’da karşı karşıya geldi. TFF Kadınlar 2. Lig'e yükselme yolunda play-off çeyrek final Maçın Erzincan Demirkent Sentetik sahasında oynandı. Karşılaşmada Silvanspor FK, Trabzon Kardelenspor’a 6-1 mağlup oldu. Tarihinde ilk kez kurulan Silvanspor kadın futbol takımı 2022-2023 futbol sezonunda grubunda lider bitiren Silvanspor FK. Erzincan’da karşılaştığı Trabzon Kardelenspor’a 6-1 mağlup ayrıldı. Silvanspor Kulüp Başkanı Aslan Bakır, “Başarılı bir futbol sezonunda Erzincan’da karşılaştığımız Trabzon Kardelenspor’a kadın futbol takımına 6-1 sahada yenik ayrıldık. Tüm sporcularımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Başarılı bir sezon geçirdik. Tarihinde ilk kez kurulan kadın futbol takımız 2022-2023 sezonunda iyi işler başardılar. Önümüzdeki sezona daha iyi hazırlanarak, inşallah 2. Ligi çıkmayı arzuladığımız gibi yolumuza sporcularımla devam edeceğiz” dedi.       
2. Lig'e yükselme yolunda play-off çeyrek final Maçında Silvanspor FK, Trabzon Kardelen Spor ile Erzincab’da karşı karşıya geldi. Silvanspor, Trabzon Kardelenspor'a 6-1 yenildi.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

2. Lig'e yükselme yolunda play-off çeyrek final Maçında Silvanspor FK, Trabzon Kardelen Spor ile Erzincab’da karşı karşıya geldi.

TFF Kadınlar 2. Lig'e yükselme yolunda play-off çeyrek final Maçın Erzincan Demirkent Sentetik sahasında oynandı.

Karşılaşmada Silvanspor FK, Trabzon Kardelenspor’a 6-1 mağlup oldu.

Tarihinde ilk kez kurulan Silvanspor kadın futbol takımı 2022-2023 futbol sezonunda grubunda lider bitiren Silvanspor FK. Erzincan’da karşılaştığı Trabzon Kardelenspor’a 6-1 mağlup ayrıldı.

Silvanspor Kulüp Başkanı Aslan Bakır, “Başarılı bir futbol sezonunda Erzincan’da karşılaştığımız Trabzon Kardelenspor’a kadın futbol takımına 6-1 sahada yenik ayrıldık. Tüm sporcularımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Başarılı bir sezon geçirdik. Tarihinde ilk kez kurulan kadın futbol takımız 2022-2023 sezonunda iyi işler başardılar. Önümüzdeki sezona daha iyi hazırlanarak, inşallah 2. Ligi çıkmayı arzuladığımız gibi yolumuza sporcularımla devam edeceğiz” dedi.

  

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.