Şırnak'taki yangında yaralanan 15 yaşındaki Umut da kurtarılamadı

Yaşam (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 15.11.2023 - 11:09, Güncelleme: 15.11.2023 - 11:09 1024+ kez okundu.
 

Şırnak'taki yangında yaralanan 15 yaşındaki Umut da kurtarılamadı

Şırnak'taki yangında yaralanan 15 yaşındaki Umut da kurtarılamadı. Umut Kuden, Yeşilyurt Mahallesi mezarlığındaki aile kabristanında gözyaşlarıyla bugün toprağa verildi.
TOPRAĞA VERİLDİ Şırnak’ta bir binanın kazan dairesinde dün çıkan yangında yaralanan ve sevk edildiği Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Şehir Hastanesi’nde bugün hayatını kaybeden Umut Küden’in (15) cansız bedeni, yapılan otopsinin ardından memleketi Şırnak’a getirildi. Küden, cenaze töreninin ardından Yeşilyurt Mahallesi mezarlığındaki aile kabristanında gözyaşlarıyla bugün toprağa verildi. Şırnak Valisi Cevdet Atay, yayınladığı taziye mesajında, "İlimizde meydana gelen ve bizleri derinden üzen elim olayda yaralanan kardeşimiz Umut Küden’in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve öğrenci arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi. Şırnak Valisi Atay'dan yangında ölen çocuğun ailesine taziye ziyareti Şırnak Valisi Cevdet Atay, bir apartmanın kazan dairesinde dün çıkan yangında hayatını kaybeden çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Mahallesi 513. Sokak'ta bulunan bir binanın kazan dairesinde meydana gelen yangında hayatını kaybeden Şırnak Lisesi öğrencisi 14 yaşındaki Hozan Talay'ın cenazesi, Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Talay'ın cenazesi, aynı mahalledeki Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Vali Atay, beraberinde İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile Talay ailesini Cumhuriyet Mahallesi'ndeki taziye evinde ziyaret etti. Aile fertlerine başsağlığı dileyen Atay ve beraberindekiler dua etti. Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir binanın bodrum katında dün çıkan yangında 14 yaşındaki Hozan Talay hayatını kaybetmiş, K.Y. (12), E.U. (14) ve U.M.K. (15) yaralanmıştı. 3 çocuk, Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Çocukların yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
Şırnak'taki yangında yaralanan 15 yaşındaki Umut da kurtarılamadı. Umut Kuden, Yeşilyurt Mahallesi mezarlığındaki aile kabristanında gözyaşlarıyla bugün toprağa verildi.

TOPRAĞA VERİLDİ
Şırnak’ta bir binanın kazan dairesinde dün çıkan yangında yaralanan ve sevk edildiği Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Şehir Hastanesi’nde bugün hayatını kaybeden Umut Küden’in (15) cansız bedeni, yapılan otopsinin ardından memleketi Şırnak’a getirildi. Küden, cenaze töreninin ardından Yeşilyurt Mahallesi mezarlığındaki aile kabristanında gözyaşlarıyla bugün toprağa verildi.
Şırnak Valisi Cevdet Atay, yayınladığı taziye mesajında, "İlimizde meydana gelen ve bizleri derinden üzen elim olayda yaralanan kardeşimiz Umut Küden’in vefatını büyük bir teessürle öğrendim.

Öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve öğrenci arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Şırnak Valisi Atay'dan yangında ölen çocuğun ailesine taziye ziyareti

Şırnak Valisi Cevdet Atay, bir apartmanın kazan dairesinde dün çıkan yangında hayatını kaybeden çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi 513. Sokak'ta bulunan bir binanın kazan dairesinde meydana gelen yangında hayatını kaybeden Şırnak Lisesi öğrencisi 14 yaşındaki Hozan Talay'ın cenazesi, Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

Talay'ın cenazesi, aynı mahalledeki Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Vali Atay, beraberinde İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile Talay ailesini Cumhuriyet Mahallesi'ndeki taziye evinde ziyaret etti.

Aile fertlerine başsağlığı dileyen Atay ve beraberindekiler dua etti.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir binanın bodrum katında dün çıkan yangında 14 yaşındaki Hozan Talay hayatını kaybetmiş, K.Y. (12), E.U. (14) ve U.M.K. (15) yaralanmıştı.

3 çocuk, Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Çocukların yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Şırnak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.