Sırrı Sakık çok sert konuştu: Fiyatı olanlar anlayamaz

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 23.01.2024 - 11:13, Güncelleme: 23.01.2024 - 11:13 1326+ kez okundu.
 

Sırrı Sakık çok sert konuştu: Fiyatı olanlar anlayamaz

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, hiçbir partinin payandası olmadıklarını belirterek, “Fiyatı olanlar bizim siyasi mücadelemizi anlayamaz!” dedi.
MALABADİ HABER:  Yerel seçimler yaklaşırken siyaset arenası kızışmaya devam ediyor. İstanbul seçimleri için kilit konumda olan DEM Parti’nin aday çıkarıp çıkarmayacağı merak edilirken, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık hem AK Parti hem de CHP’ye net mesaj verdi. ‘Fiyatı olanlar anlayamaz’ Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sakık, “Partimizin, DEM Partinin aldığı her karar CHP kazansın yada kaybetsin, AKP kazansın yada kaybetsin diye değildir. Biz 32 yıllık bir partiyiz, hayatımızla ödüyoruz bedelleri. Birileri rant elde etsin diye ölmüyoruz. Biz sadece kazanan Türkiye Halkları olsun istiyoruz. Hiç bir partinin payandası değiliz. Kürtlerin ödediği bedeli hangi halk ödedi? Fiyatı olanlar bizim siyasi mücadelemizi anlayamaz!” ifadelerini kullandı.
DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, hiçbir partinin payandası olmadıklarını belirterek, “Fiyatı olanlar bizim siyasi mücadelemizi anlayamaz!” dedi.

MALABADİ HABER:  Yerel seçimler yaklaşırken siyaset arenası kızışmaya devam ediyor. İstanbul seçimleri için kilit konumda olan DEM Parti’nin aday çıkarıp çıkarmayacağı merak edilirken, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık hem AK Parti hem de CHP’ye net mesaj verdi.

‘Fiyatı olanlar anlayamaz’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sakık, “Partimizin, DEM Partinin aldığı her karar CHP kazansın yada kaybetsin, AKP kazansın yada kaybetsin diye değildir. Biz 32 yıllık bir partiyiz, hayatımızla ödüyoruz bedelleri. Birileri rant elde etsin diye ölmüyoruz. Biz sadece kazanan Türkiye Halkları olsun istiyoruz. Hiç bir partinin payandası değiliz. Kürtlerin ödediği bedeli hangi halk ödedi? Fiyatı olanlar bizim siyasi mücadelemizi anlayamaz!” ifadelerini kullandı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.