SONUNDA BU DA OLDU

Gündem (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 25.01.2024 - 15:36, Güncelleme: 25.01.2024 - 15:36 2217+ kez okundu.
 

SONUNDA BU DA OLDU

Merkezi İstanbul’da olan bir haber ajansı, ücret karşılığında haber yapmaya başladı.
Oranj Medya, firma, şahıs, siyasi gruplar, projelerle ilgili ücretli haber yapıyor. Türkiye’de yayın yapan birçok ulusal gazete ve yerel basın ile anlaşma yapan Oranj Medya, aylık ve yıllık paketleri de bulunuyor. 5 haber karşılığında bin 300, 15 habere 3 bin 500, 25 habere ise 5 bin TL ödeme yapıyor. Oranj Medya yetkilisi, daha çok dijital ağırlıklı çalıştıklarını ifade ederek, “Haberini yaptırmak isteyen kurumlarla veya şahıslarla anlaşma yapıyoruz. Bize gelen haberin editörlüğünü yaparak anlaştığımız gazetelerde yayınlıyoruz” dedi.KAYNAK: (HABER MERKEZİ)
Merkezi İstanbul’da olan bir haber ajansı, ücret karşılığında haber yapmaya başladı.

Oranj Medya, firma, şahıs, siyasi gruplar, projelerle ilgili ücretli haber yapıyor. Türkiye’de yayın yapan birçok ulusal gazete ve yerel basın ile anlaşma yapan Oranj Medya, aylık ve yıllık paketleri de bulunuyor. 5 haber karşılığında bin 300, 15 habere 3 bin 500, 25 habere ise 5 bin TL ödeme yapıyor.

Oranj Medya yetkilisi, daha çok dijital ağırlıklı çalıştıklarını ifade ederek, “Haberini yaptırmak isteyen kurumlarla veya şahıslarla anlaşma yapıyoruz. Bize gelen haberin editörlüğünü yaparak anlaştığımız gazetelerde yayınlıyoruz” dedi.KAYNAK: (HABER MERKEZİ)

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.