Taksiciler haksızlığa uğradıklarını iddia ederek eylem yaptı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 12.07.2023 - 16:19, Güncelleme: 12.07.2023 - 16:30 2568+ kez okundu.
 

Taksiciler haksızlığa uğradıklarını iddia ederek eylem yaptı

Son dönemde yapılan uygulamalarla haksızlığa uğradıklarını iddia eden taksiciler, taksilerle konvoy oluşturarak eylem yaptı.
Haber: İhsan YILMAZ Silvan’da toplandıktan Gazi Caddesi üzerinde Diyarbakır Caddesi ve Batman Caddelerine doğru giden taksiciler, hem zam istedi hem de uğradıkları haksızlıkları dile getirdi. Silvan’da saat 16.00 sıralarında toplanan yaklaşık 100 taksici, oluşturdukları konvoyla Gazi Caddesi’nden, Yüksek Mahallesine doğru hareket etti. Durakları olmadığı, Sabit yerlerinin olmaması, son zamanlardan sonra, Taksimetre fiyatlarına zam isteyen taksiciler, son dönemde haksızlığa uğradıkları gerekçesiyle Şehir turu atarak Eylem yaptı. Taksicilerin son dönemde çok fazla haksızlığa uğradığını dile getiren Taksici, taksilerin dolmuş ve halk otobüslerinden daha ucuz olduğunu söyledi. Silvan’da halen korsan tekçilik yapılıyor. Herkes bizden daha çok kazanıyor. Silvan’da kurulduğumuz günden beri halen bir durağımız yok. Belirlenen yerlerde ise, Bizden çok korsan taksiciler çalışıyor. Son gelen zamlar yüzünden evimize ekmek götüremiyoruz” dedi.    
Son dönemde yapılan uygulamalarla haksızlığa uğradıklarını iddia eden taksiciler, taksilerle konvoy oluşturarak eylem yaptı.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan’da toplandıktan Gazi Caddesi üzerinde Diyarbakır Caddesi ve Batman Caddelerine doğru giden taksiciler, hem zam istedi hem de uğradıkları haksızlıkları dile getirdi.

Silvan’da saat 16.00 sıralarında toplanan yaklaşık 100 taksici, oluşturdukları konvoyla Gazi Caddesi’nden, Yüksek Mahallesine doğru hareket etti. Durakları olmadığı, Sabit yerlerinin olmaması, son zamanlardan sonra, Taksimetre fiyatlarına zam isteyen taksiciler, son dönemde haksızlığa uğradıkları gerekçesiyle Şehir turu atarak Eylem yaptı.

Taksicilerin son dönemde çok fazla haksızlığa uğradığını dile getiren Taksici, taksilerin dolmuş ve halk otobüslerinden daha ucuz olduğunu söyledi. Silvan’da halen korsan tekçilik yapılıyor. Herkes bizden daha çok kazanıyor. Silvan’da kurulduğumuz günden beri halen bir durağımız yok. Belirlenen yerlerde ise, Bizden çok korsan taksiciler çalışıyor. Son gelen zamlar yüzünden evimize ekmek götüremiyoruz” dedi.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.