TFF sayı fazla dedi: Bingöl ve Hakkari’yi kupa dışı bıraktı

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 08.09.2023 - 09:35, Güncelleme: 08.09.2023 - 09:35 1906+ kez okundu.
 

TFF sayı fazla dedi: Bingöl ve Hakkari’yi kupa dışı bıraktı

TFF, takım sayısı fazla olduğu için kura çekerek Hakkari Zap Spor ve Bingölspor’ü kupa dışında bıraktı.
 Ziraat Türkiye Kupası 1’inci tur kura çekimi, 6 Eylül’de yapıldı. Zoom üzerinden yapılan toplantıda, profesyonel takımı olmayan 16 ilin BAL ligi takımlarından 14 tanesinin Türkiye kupasına katılacağı, iki takımın kura ile kupaya katılmayacağı kararlaştırıldı. Takımların itirazına rağmen kura çekimi yapıldı, Bingölspor ile Hakkari Zapspor kupa dışı bırakıldı. TFF’nin ilk defa böyle bir uygulamaya gitmesi dikkat çekti. Bingöl vekilinden tepki Bingölspor’un kupadan elenmesine tepki gösteren Yeşil Sol Parti Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, “Ortada büyük bir yönetim beceriksizliği, plansız bir organizasyon yapısı vardır. Bingölspor, Bingöl halkının takımıdır. Uğrayabilecekleri her türlü haksızlığa karşı takımımızın yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz” dedi. (Haber Merkezi)
TFF, takım sayısı fazla olduğu için kura çekerek Hakkari Zap Spor ve Bingölspor’ü kupa dışında bıraktı.

 Ziraat Türkiye Kupası 1’inci tur kura çekimi, 6 Eylül’de yapıldı. Zoom üzerinden yapılan toplantıda, profesyonel takımı olmayan 16 ilin BAL ligi takımlarından 14 tanesinin Türkiye kupasına katılacağı, iki takımın kura ile kupaya katılmayacağı kararlaştırıldı. Takımların itirazına rağmen kura çekimi yapıldı, Bingölspor ile Hakkari Zapspor kupa dışı bırakıldı. TFF’nin ilk defa böyle bir uygulamaya gitmesi dikkat çekti.

Bingöl vekilinden tepki

Bingölspor’un kupadan elenmesine tepki gösteren Yeşil Sol Parti Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, “Ortada büyük bir yönetim beceriksizliği, plansız bir organizasyon yapısı vardır. Bingölspor, Bingöl halkının takımıdır. Uğrayabilecekleri her türlü haksızlığa karşı takımımızın yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.