Torba içine koyulan köpek vatandaşlar kurtardı

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 25.01.2024 - 17:35, Güncelleme: 26.01.2024 - 11:11 3323+ kez okundu.
 

Torba içine koyulan köpek vatandaşlar kurtardı

Silvan’da ağzı bağlı torba içinde karayolu kenarında ölüme terk edilen köpek, bir vatandaşın fark etmesiyle kurtarıldı.
Haber: İhsan YILMAZ Silvan ilçesindeki tarihi Malabadi Köprüsü’ne gezi için giden Vatandaş Adnan Ateş, dönüşte Batman karayolunun 6. Kilometresinde bulunan Hasuni Mağaraları mevkiinde torba içerisine koyulup ölüme terk edilen köpeği fark etti. Köpeğin torba içerisinde kurtulmaya çalıştığını fark eden, Ateş, köpeği torbadan çıkararak serbest bıraktı. Vatandaşlar tarafında kurtarılan köpek doğaya bırakıldı. Kurtarılan Köpek ise, bir süre vatandaşın yanından ayrılmadı. Vatandaş Adnan Ateş, “Tarihi Malabadi Köprüsüne gezmeye gitmiştik. Silvan ilçesine dönerken, köpeği torbanın içerisinde gördük, her halde birileri buraya atmıştır. Köpek kurtulmaya çalışıyordu, o serada bizde durduk ve bir şekilde köpeği torbadan kurtardık. Kendisi de burada zaten onu kurtardığımız için yanımızdan ayrılmıyor. Arkadaşları da karşıda havlıyorlar yardım ister gibi bizde yardım ettik köpeğe tabi merhamet yoksunu bazı insanlar ayaklarını bağladıktan sonra torba içerisine koyup, bu araziye bırakmışlar. Oda yardım ister gibi yola çıkmıştı. Bizde yardım ettik. İnsanlık görevimizi yaptık. Köpeği kurtardığımız için mutluyuz” dedi.  
Silvan’da ağzı bağlı torba içinde karayolu kenarında ölüme terk edilen köpek, bir vatandaşın fark etmesiyle kurtarıldı.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan ilçesindeki tarihi Malabadi Köprüsü’ne gezi için giden Vatandaş Adnan Ateş, dönüşte Batman karayolunun 6. Kilometresinde bulunan Hasuni Mağaraları mevkiinde torba içerisine koyulup ölüme terk edilen köpeği fark etti. Köpeğin torba içerisinde kurtulmaya çalıştığını fark eden, Ateş, köpeği torbadan çıkararak serbest bıraktı.

Vatandaşlar tarafında kurtarılan köpek doğaya bırakıldı. Kurtarılan Köpek ise, bir süre vatandaşın yanından ayrılmadı.

Vatandaş Adnan Ateş, “Tarihi Malabadi Köprüsüne gezmeye gitmiştik. Silvan ilçesine dönerken, köpeği torbanın içerisinde gördük, her halde birileri buraya atmıştır. Köpek kurtulmaya çalışıyordu, o serada bizde durduk ve bir şekilde köpeği torbadan kurtardık. Kendisi de burada zaten onu kurtardığımız için yanımızdan ayrılmıyor. Arkadaşları da karşıda havlıyorlar yardım ister gibi bizde yardım ettik köpeğe tabi merhamet yoksunu bazı insanlar ayaklarını bağladıktan sonra torba içerisine koyup, bu araziye bırakmışlar. Oda yardım ister gibi yola çıkmıştı. Bizde yardım ettik. İnsanlık görevimizi yaptık. Köpeği kurtardığımız için mutluyuz” dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.