Tunceli’de 3 gündür kayıp olan gençler, dalgıçlar tarafından aranıyor

Yaşam (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 23.04.2023 - 11:25, Güncelleme: 23.04.2023 - 11:25 1886+ kez okundu.
 

Tunceli’de 3 gündür kayıp olan gençler, dalgıçlar tarafından aranıyor

Tunceli’de üç günden bu yana kendilerinden haber alınamayan 3 genci arama çalışmaları sürüyor. Bölgeye Diyarbakır, Elazığ ve Bingöl gibi illerin AFAD ile Jandarma Su Altı Arama Kurtarma ekipleri gönderildi.
Önceki gün 3 arkadaş bindikleri özel bir otomobil ile Tunceli’ye gitti. Tunceli – Ovacık yolunda meydana gelen kazada, içinde Azat Demiral (21), Mehmet Can Demiral (22) ve Baran Aslan Taş’ın (22) bulunduğu otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile Munzur Nehri’ne uçtu. Gençlerden ikisinin Diyarbakır'ın Çınar İlçesi, birinin Hani nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, arama çalışması başlattı. Yağmur nedeniyle debisi yükselen nehirde şuana kadar gençlere ait herhangi bir ize rastlanmadı. AFAD dalgıç ekip gönderdi Bölgeye Diyarbakır, Elazığ ve Bingöl gibi illerin AFAD ile Jandarma Su Altı Arama Kurtarma ekipleri gönderildi. Dalgıçlardan oluşan ekipler 3 gencin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. Havanın kararması ile ekipler çalışmalara ara verdi. Ailelerin acılı bekleyişi sürüyor.
Tunceli’de üç günden bu yana kendilerinden haber alınamayan 3 genci arama çalışmaları sürüyor. Bölgeye Diyarbakır, Elazığ ve Bingöl gibi illerin AFAD ile Jandarma Su Altı Arama Kurtarma ekipleri gönderildi.

Önceki gün 3 arkadaş bindikleri özel bir otomobil ile Tunceli’ye gitti. Tunceli – Ovacık yolunda meydana gelen kazada, içinde Azat Demiral (21), Mehmet Can Demiral (22) ve Baran Aslan Taş’ın (22) bulunduğu otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile Munzur Nehri’ne uçtu. Gençlerden ikisinin Diyarbakır'ın Çınar İlçesi, birinin Hani nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, arama çalışması başlattı. Yağmur nedeniyle debisi yükselen nehirde şuana kadar gençlere ait herhangi bir ize rastlanmadı.

AFAD dalgıç ekip gönderdi

Bölgeye Diyarbakır, Elazığ ve Bingöl gibi illerin AFAD ile Jandarma Su Altı Arama Kurtarma ekipleri gönderildi. Dalgıçlardan oluşan ekipler 3 gencin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. Havanın kararması ile ekipler çalışmalara ara verdi. Ailelerin acılı bekleyişi sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.