Türk Tabipler Birliği’ne destek ziyareti

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 02.12.2023 - 16:45, Güncelleme: 02.12.2023 - 16:45 1162+ kez okundu.
 

Türk Tabipler Birliği’ne destek ziyareti

Baro Başkanı Av. Nahit Eren önderliğinde bir heyet, Türk Tabipler Birliği'ne destek ve dayanışma ziyaretinde bulundu.
Baro Başkanımız Av. Nahit Eren, Baromuz TBB delegeleri Av. Ahmet Özmen, Av.Cebbar Leygara ve Baro Başkanlarından oluşan heyet; Türk Tabipler Birliği’ne destek ve dayanışma ziyaretinde bulundu. Baro Başkanları, ziyarette hukuksuz karara karşı TTB ile dayanışmaya devam edeceklerini, verilen kararın hukuki olmadığı, siyaset eliyle meslek ve sivil toplum örgütlerinin dizayn edilmek istenildiği vurgulanmıştır. (Haber Merkezi)
Baro Başkanı Av. Nahit Eren önderliğinde bir heyet, Türk Tabipler Birliği'ne destek ve dayanışma ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanımız Av. Nahit Eren, Baromuz TBB delegeleri Av. Ahmet Özmen, Av.Cebbar Leygara ve Baro Başkanlarından oluşan heyet; Türk Tabipler Birliği’ne destek ve dayanışma ziyaretinde bulundu.

a2211da5-4027-4da8-b6bd-22b562959f47-001.jpg

Baro Başkanları, ziyarette hukuksuz karara karşı TTB ile dayanışmaya devam edeceklerini, verilen kararın hukuki olmadığı, siyaset eliyle meslek ve sivil toplum örgütlerinin dizayn edilmek istenildiği vurgulanmıştır. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.