Urfa’da seçim gerginliği: CHP’li vekil darp edildi

Seçim (Amida Haber) - Amida Haber | 28.05.2023 - 15:26, Güncelleme: 28.05.2023 - 15:26 1577+ kez okundu.
 

Urfa’da seçim gerginliği: CHP’li vekil darp edildi

Şanlıurfa’da kadınların yerine oy kullanılmasına itiraz eden CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker darp edildi.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Şanlıurfa’nın Eyyubiye İlçesi’ne bağlı Karaali köyünde gerginlik yaşandığını duyurdu. Özel, bir grubun kadın seçmenlerin yerine oy kullanmak istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, ilk turda bütün oyların kullanıldığı ve tek adaya çıktığı Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapıyor. Kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için müşahitlerimizle darp edildi, telefonları kırıldı. Köyde jandarma var ancak sayısı yeterli değil. Buradan yetkilileri uyarıyoruz, sandık güvenliğini sağlayın, görevli arkadaşlarımızın ve müşahitlerin can güvenliğini sağlayın. Kanuna aykırı emir, talimat, talep ve uygulamalar karşısında görevinizi yapın. (Haber Merkezi)    
Şanlıurfa’da kadınların yerine oy kullanılmasına itiraz eden CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker darp edildi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Şanlıurfa’nın Eyyubiye İlçesi’ne bağlı Karaali köyünde gerginlik yaşandığını duyurdu. Özel, bir grubun kadın seçmenlerin yerine oy kullanmak istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, ilk turda bütün oyların kullanıldığı ve tek adaya çıktığı Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapıyor. Kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için müşahitlerimizle darp edildi, telefonları kırıldı. Köyde jandarma var ancak sayısı yeterli değil. Buradan yetkilileri uyarıyoruz, sandık güvenliğini sağlayın, görevli arkadaşlarımızın ve müşahitlerin can güvenliğini sağlayın. Kanuna aykırı emir, talimat, talep ve uygulamalar karşısında görevinizi yapın. (Haber Merkezi)

 

 

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.