Bakan Şimşek öğrencilere vergisiz telefon ile ilgili ayrıntı vermedi

Ekonomi (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 22.08.2023 - 15:39, Güncelleme: 22.08.2023 - 15:39 1625+ kez okundu.
 

Bakan Şimşek öğrencilere vergisiz telefon ile ilgili ayrıntı vermedi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, öğrencilere vergisiz bir şekilde satılacak olan telefonlar ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Şimşek, konu ile ilgili olarak çalışmaların bulunduğunu söyleyerek, ayrıntı vermeyeceğini ifade etti.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir kereye mahsus olmak üzere üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı verilmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Şimşek, çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon almasına yönelik bir çalışma olduğunu fakat detay veremeyeceğini ifade etti. Beştepe’de yapılan Bakanlar Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Şimşek, şunları söyledi: “Çalışmamız var ama onun detayını veremiyorum. Yasal düzenleme gerektiren konularda tabii ki Meclisin açılması gerekir. İdari karar gerektirenler idari kararla yapılır. Ne zamanlama, ne içerik konusunda kesinleşmemiş konularda değerlendirme yapmayacağım. Genel konuşuyorum. Birden fazla konu var. Dolayısıyla prensip olarak ayaküstü çalışmanın tamamlanmadığı konularda değerlendirme yapmam doğru değil."
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, öğrencilere vergisiz bir şekilde satılacak olan telefonlar ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Şimşek, konu ile ilgili olarak çalışmaların bulunduğunu söyleyerek, ayrıntı vermeyeceğini ifade etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir kereye mahsus olmak üzere üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı verilmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Şimşek, çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon almasına yönelik bir çalışma olduğunu fakat detay veremeyeceğini ifade etti.

Beştepe’de yapılan Bakanlar Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Şimşek, şunları söyledi: “Çalışmamız var ama onun detayını veremiyorum. Yasal düzenleme gerektiren konularda tabii ki Meclisin açılması gerekir. İdari karar gerektirenler idari kararla yapılır. Ne zamanlama, ne içerik konusunda kesinleşmemiş konularda değerlendirme yapmayacağım. Genel konuşuyorum. Birden fazla konu var. Dolayısıyla prensip olarak ayaküstü çalışmanın tamamlanmadığı konularda değerlendirme yapmam doğru değil."

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.