Diyarbakır’daki kantinler mercek altında

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 08.09.2023 - 13:48, Güncelleme: 08.09.2023 - 13:48 1993+ kez okundu.
 

Diyarbakır’daki kantinler mercek altında

Diyarbakır’da Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi kantinler mercek altına alındı. Bağlar Belediyesi, kendi sınırları içindeki okullarda denetimlerini artırdı.
Bağlar İlçesi’nde bulunan okul kantinleri, büfeler, kafeler ve gıda ürünlerinin satıldığı işyerleri yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde mercek altına alındı. Öğrencilerin sağlığını korumak için gerekli önlemleri alan Bağlar Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevlendirdiği ekiplerle kalite kontrolü, son kullanma tarihi, hijyen ve yasaklı ürünlerin satışı gibi konularda kontroller gerçekleştirdi. İşletmelere uyarı İşletme yöneticilerini ve çalışanlarını uyaran ekipler, kurallara titizlikle uyulmasını istedi. Bağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veysi Çelebi, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla gerçekleştirilen denetimlerin sıkı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti. ‘Çocukların sağlığı ile oynamayın’ Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çocukların sağlığını korumak amacıyla hazırlanan önlemlerin belediye ekiplerince titiz bir şekilde uygulanacağını söyledi. Beyoğlu, "Çocuklarımızın sağlığını koruma konusunda çok hassasız. Gerekli önlemleri aldık ve almaya da devam edeceğiz. Okul içindeki ve yakınlarındaki işletmeleri duyarlı olmaya davet ediyoruz. " diye konuştu.
Diyarbakır’da Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi kantinler mercek altına alındı. Bağlar Belediyesi, kendi sınırları içindeki okullarda denetimlerini artırdı.

Bağlar İlçesi’nde bulunan okul kantinleri, büfeler, kafeler ve gıda ürünlerinin satıldığı işyerleri yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde mercek altına alındı. Öğrencilerin sağlığını korumak için gerekli önlemleri alan Bağlar Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevlendirdiği ekiplerle kalite kontrolü, son kullanma tarihi, hijyen ve yasaklı ürünlerin satışı gibi konularda kontroller gerçekleştirdi.

İşletmelere uyarı

İşletme yöneticilerini ve çalışanlarını uyaran ekipler, kurallara titizlikle uyulmasını istedi. Bağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veysi Çelebi, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla gerçekleştirilen denetimlerin sıkı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti.

‘Çocukların sağlığı ile oynamayın’

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çocukların sağlığını korumak amacıyla hazırlanan önlemlerin belediye ekiplerince titiz bir şekilde uygulanacağını söyledi. Beyoğlu, "Çocuklarımızın sağlığını koruma konusunda çok hassasız. Gerekli önlemleri aldık ve almaya da devam edeceğiz. Okul içindeki ve yakınlarındaki işletmeleri duyarlı olmaya davet ediyoruz. " diye konuştu.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.