Haber fotoğrafçılığının incelikleri GGC Atölyesi'nde paylaşıldı

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 24.02.2024 - 18:00, Güncelleme: 26.02.2024 - 15:53 855+ kez okundu.
 

Haber fotoğrafçılığının incelikleri GGC Atölyesi'nde paylaşıldı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC), haber fotoğrafçılığı alanında yetenekli gençleri ve fotoğraf tutkunlarını buluşturdu.
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC), haber fotoğrafçılığı alanında yetenekli gençleri ve fotoğraf tutkunlarını buluşturmak amacıyla bir atölye düzenledi. Cemiyetin Park 75 yerleşkesinde gerçekleşen atölyede, deneyimli foto muhabiri Sertaç Kayar katılımcılara tecrübelerini aktardı.   Pratik bilgiler verildi Haber fotoğrafçılığının inceliklerini paylaşan Kayar, katılımcılara haber değeri taşıyan anları yakalama ve doğru kompozisyon oluşturma konularında pratik bilgiler verdi. Eğitim süresince katılımcılar, güncel olayları fotoğraf karelerine yansıtarak haber değeri taşıyan görüntüler oluşturma fırsatı buldular. GGC Başkanı Felat Bozarslan, atölyenin cemiyetin amaçları doğrultusunda genç gazetecilerin ve foto muhabirlerinin yeteneklerini geliştirmeye yönelik önemli bir adım olduğunu belirtti. Ayrıca, benzer etkinliklerin gelecekte de düzenleneceği ve gençlerin medya sektöründe kendilerini daha da geliştirebilmeleri için desteklerinin süreceğini vurguladı Katılımcılar, atölye sonunda aldıkları bilgi ve deneyimle haber fotoğrafçılığı alanında daha donanımlı bir şekilde ilerleme fırsatı elde ettiler. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği atölyelerle genç yeteneklerin desteklenmesi ve medya sektöründe kaliteli içerik üretimine katkı sağlanması hedefleniyor.
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC), haber fotoğrafçılığı alanında yetenekli gençleri ve fotoğraf tutkunlarını buluşturdu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC), haber fotoğrafçılığı alanında yetenekli gençleri ve fotoğraf tutkunlarını buluşturmak amacıyla bir atölye düzenledi. Cemiyetin Park 75 yerleşkesinde gerçekleşen atölyede, deneyimli foto muhabiri Sertaç Kayar katılımcılara tecrübelerini aktardı.

 

Pratik bilgiler verildi

Haber fotoğrafçılığının inceliklerini paylaşan Kayar, katılımcılara haber değeri taşıyan anları yakalama ve doğru kompozisyon oluşturma konularında pratik bilgiler verdi. Eğitim süresince katılımcılar, güncel olayları fotoğraf karelerine yansıtarak haber değeri taşıyan görüntüler oluşturma fırsatı buldular.

GGC Başkanı Felat Bozarslan, atölyenin cemiyetin amaçları doğrultusunda genç gazetecilerin ve foto muhabirlerinin yeteneklerini geliştirmeye yönelik önemli bir adım olduğunu belirtti. Ayrıca, benzer etkinliklerin gelecekte de düzenleneceği ve gençlerin medya sektöründe kendilerini daha da geliştirebilmeleri için desteklerinin süreceğini vurguladı

Katılımcılar, atölye sonunda aldıkları bilgi ve deneyimle haber fotoğrafçılığı alanında daha donanımlı bir şekilde ilerleme fırsatı elde ettiler.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği atölyelerle genç yeteneklerin desteklenmesi ve medya sektöründe kaliteli içerik üretimine katkı sağlanması hedefleniyor.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.