DEM Parti Eşbaşkanları Mazbatalarını aldı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.04.2024 - 10:44, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:03 2052 kez okundu.
 

DEM Parti Eşbaşkanları Mazbatalarını aldı

Silvan Belediye Eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen de belediye meclis üyeleri ile birlikte mazbatalarını aldı.
Haber: İhsan YILMAZ Eşbaşkanlar aldıkları mazbatalar ardından Silvan Belediyesi’ne halkla birlikte yürüyüş ile geçti. Yürüyüş boyunca “Jin, jîyan azadî”, “Şarêdarî ya me ye” sloganları atıldı. Burada konuşan eşbaşkanlar belediyenin kapısını halka açtıklarını söyledi. Eşbaşkanları Belediye’ye geldi DEM Parti’den Silvan Belediye Başkanı seçilen Sevim Biçici ile Kadri Esen, mazbatalarını almalarının ardından belediye önüne geldiler. Silvan’da DEM Parti’den Silvan Belediye Başkanı seçilen Sevim Biçici, Kadri Esen ile 25 Meclis üyesinin mazbataları verildi. EŞBAŞKANLAR BİÇİCİ VE ESEN AÇIKLAMA YAPTI Mazbataları verilen Eşbaşkanlar, Silvan adliyesinden Belediyeye kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Silvan Belediyesi önüne gelen Eşbaşkanlar, Burada konuşan birer konuşma yaptı. “HIRSIZLARDAN HESAP SORACAĞIZ” DEM Parti Eşbaşkanı Kadri Esen, “Siz oylarınızla Kayyımları gönderdiniz, biz de bugün evimizin kasının önündeyiz. Birkaç yıldır burada hırsızlık yapanların önümüze çıkacak yüzleri bile yok. Çünkü evlerine gitmişler, bizlerde buradayız. Biz halkımıza söz veriyoruz. Bugünden itibaren 5 yıla kadar Sevim Biçici ile Kadri Esen bu halkın hizmetkârları olarak sizin için çalışmalar yapacaklar. Burada hiç kimseye hırsızlık fırsatı vermeyeceğiz. Burada birkaç yıldır, hırsızlık yapanlardan hesap sorulacaktır. 31 Mart seçimlerinde kazanılan bu zafer Sevim Biçici ve Kadri Esen’in zaferi değil, Silvan ile bu halkın zaferidir. Halkımızda şunu iyi bilsin ki, bu zafere layık olmak için her zamanda halkımızın hizmetkârı olacağız. Şimdi belediyemize geçeceğiz. Nasıl bir hırsızlık yaptıklarını hep beraber göreceğiz” dedi. “ZAMAN HİZMET ZAMANI” DEM Parti Eşbaşkanı Sevim Biçici, “Halkımızı bizi belediyenin önünde güllerle karşıladı. Aslında bu gülleri sizler hak ediyorsunuz. Aslında bugün konuşmanın zamanı değil, zaman artık halkımıza hizmet etme zamanıdır. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.         
Silvan Belediye Eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen de belediye meclis üyeleri ile birlikte mazbatalarını aldı.

Haber: İhsan YILMAZ

Eşbaşkanlar aldıkları mazbatalar ardından Silvan Belediyesi’ne halkla birlikte yürüyüş ile geçti. Yürüyüş boyunca “Jin, jîyan azadî”, “Şarêdarî ya me ye” sloganları atıldı. Burada konuşan eşbaşkanlar belediyenin kapısını halka açtıklarını söyledi.

Eşbaşkanları Belediye’ye geldi

DEM Parti’den Silvan Belediye Başkanı seçilen Sevim Biçici ile Kadri Esen, mazbatalarını almalarının ardından belediye önüne geldiler.

Silvan’da DEM Parti’den Silvan Belediye Başkanı seçilen Sevim Biçici, Kadri Esen ile 25 Meclis üyesinin mazbataları verildi.

EŞBAŞKANLAR BİÇİCİ VE ESEN AÇIKLAMA YAPTI

Mazbataları verilen Eşbaşkanlar, Silvan adliyesinden Belediyeye kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Silvan Belediyesi önüne gelen Eşbaşkanlar, Burada konuşan birer konuşma yaptı.

“HIRSIZLARDAN HESAP SORACAĞIZ”

DEM Parti Eşbaşkanı Kadri Esen, “Siz oylarınızla Kayyımları gönderdiniz, biz de bugün evimizin kasının önündeyiz. Birkaç yıldır burada hırsızlık yapanların önümüze çıkacak yüzleri bile yok. Çünkü evlerine gitmişler, bizlerde buradayız. Biz halkımıza söz veriyoruz. Bugünden itibaren 5 yıla kadar Sevim Biçici ile Kadri Esen bu halkın hizmetkârları olarak sizin için çalışmalar yapacaklar. Burada hiç kimseye hırsızlık fırsatı vermeyeceğiz. Burada birkaç yıldır, hırsızlık yapanlardan hesap sorulacaktır. 31 Mart seçimlerinde kazanılan bu zafer Sevim Biçici ve Kadri Esen’in zaferi değil, Silvan ile bu halkın zaferidir. Halkımızda şunu iyi bilsin ki, bu zafere layık olmak için her zamanda halkımızın hizmetkârı olacağız. Şimdi belediyemize geçeceğiz. Nasıl bir hırsızlık yaptıklarını hep beraber göreceğiz” dedi.

“ZAMAN HİZMET ZAMANI”

DEM Parti Eşbaşkanı Sevim Biçici, “Halkımızı bizi belediyenin önünde güllerle karşıladı. Aslında bu gülleri sizler hak ediyorsunuz. Aslında bugün konuşmanın zamanı değil, zaman artık halkımıza hizmet etme zamanıdır. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

      

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.