DEM Parti Silvan'da bayramlaştı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 11.04.2024 - 17:35, Güncelleme: 12.04.2024 - 16:45 1348 kez okundu.
 

DEM Parti Silvan'da bayramlaştı

Hakların Eşitlik ve Demokrasi (DEM) Parti Silvan Belediye Eşbaşkanları ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelerek, Eşbaşkanlar ve partililerle bayramlaştı.
Haber: M.Romedi YILMAZ Belediye Eşbaşkanı Sevim Biçici, Kadri Esen, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte DEM Parti İlçe Eşbaşkanı Nazmi Ezer ve partililerle ilçe teşkilatında bayramlaştı. DEM Parti’de yapılan bayramlaşma törenin Belediye Eşbaşkanları Sevim Biçici, Kadri Esen, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı. DEM Parti Silvan ilçe teşkilatında yapılan bayramlaşmanın ardından Belediye Eşbaşkanları ve Meclis üyeleri Belediye Toplantı salonunda personel ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Hakların Eşitlik ve Demokrasi (DEM) Parti Silvan Belediye Eşbaşkanları ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelerek, Eşbaşkanlar ve partililerle bayramlaştı.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Belediye Eşbaşkanı Sevim Biçici, Kadri Esen, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte DEM Parti İlçe Eşbaşkanı Nazmi Ezer ve partililerle ilçe teşkilatında bayramlaştı.

DEM Parti’de yapılan bayramlaşma törenin Belediye Eşbaşkanları Sevim Biçici, Kadri Esen, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

DEM Parti Silvan ilçe teşkilatında yapılan bayramlaşmanın ardından Belediye Eşbaşkanları ve Meclis üyeleri Belediye Toplantı salonunda personel ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.