DTSO Silvan Temsilcisi Yılmaz'dan Bayram mesajı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.04.2024 - 12:15, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:28 1725 kez okundu.
 

DTSO Silvan Temsilcisi Yılmaz'dan Bayram mesajı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Silvan Temsilcisi İbrahim Halil Yılmaz, Ramazan Bayramı'nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın öne çıktığı, küslük ve dargınlıkların sona erdirildiği özel günler olduğunu belirten DTSO Silvan Temsilcisi İbrahim Halil Yılmaz, Ramazan Bayramı'nın huzur ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunarak, "Oruç, ibadet, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayının ardından Bayram'a sağlıkla kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Bayramların kardeşlik, sevgi, saygı, paylaşma ve dayanışma gibi ulvi duyguların ön plana çıktığı özel günler olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Kavga yerine sarılıp kucaklaşmayı, ayrılık yerine birlik ve beraberliği emreden bir kültürden gelen insanlar olarak biliyoruz ki bayramlar; iyiliklerin kötülüğü, barışın savaşı, doğrunun yanlışı, sevginin nefreti yeneceğinin en net ifadesidir. Yine bayramlar yapılan hataların affedilmesi, kırılan kalplerin onarılması, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda düşünmemiz için önemli günlerdir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu Bayramı da her bayramda olduğu gibi bir fırsat olarak görmeliyiz. Barışı, kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü ve merhameti ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek dünya da o kadar güzelleşecektir. Tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya temennisiyle bütün hemşehrilerimizin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bütün dünyaya sevgi ve huzur getirmesini dileriz" ifadelerini kullandı.  
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Silvan Temsilcisi İbrahim Halil Yılmaz, Ramazan Bayramı'nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın öne çıktığı, küslük ve dargınlıkların sona erdirildiği özel günler olduğunu belirten DTSO Silvan Temsilcisi İbrahim Halil Yılmaz, Ramazan Bayramı'nın huzur ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunarak, "Oruç, ibadet, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayının ardından Bayram'a sağlıkla kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Bayramların kardeşlik, sevgi, saygı, paylaşma ve dayanışma gibi ulvi duyguların ön plana çıktığı özel günler olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Kavga yerine sarılıp kucaklaşmayı, ayrılık yerine birlik ve beraberliği emreden bir kültürden gelen insanlar olarak biliyoruz ki bayramlar; iyiliklerin kötülüğü, barışın savaşı, doğrunun yanlışı, sevginin nefreti yeneceğinin en net ifadesidir. Yine bayramlar yapılan hataların affedilmesi, kırılan kalplerin onarılması, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda düşünmemiz için önemli günlerdir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu Bayramı da her bayramda olduğu gibi bir fırsat olarak görmeliyiz. Barışı, kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü ve merhameti ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek dünya da o kadar güzelleşecektir. Tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya temennisiyle bütün hemşehrilerimizin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bütün dünyaya sevgi ve huzur getirmesini dileriz" ifadelerini kullandı.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.