İş Bankası çiftçilerle buluştu

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 18.04.2024 - 15:36, Güncelleme: 18.04.2024 - 15:39 1631 kez okundu.
 

İş Bankası çiftçilerle buluştu

Türkiye İş Bankası A.Ş. Silvan Şubesi’nin Silvan Ziraat Odası İşbirliği ile düzenlediği Çiftçi Buluşması gerçekleştirildi. Buluşma programına Silvanlı üreticiler yoğun ilgi gösterdi.
Haber: İhsan YILMAZ 18 Nisan 2024 Perşembe günü bir düğün salonunda, Türkiye İş Bankası A.Ş. Silvan Şubesi’nin Silvan Ziraat Odası işbirliği ile düzenlediği Çiftçi Buluşması etkinliğinde Silvan ilçesi çiftçilerine, Bankanın Tarım Bankacılığı alanındaki ürün ve hizmetleri ile finansman ihtiyaçları için tarım kredisi ve İmece Kart’a dair bir tanıtım yaptı. Silvan Ziraat Odası Başkanı Mahsum Çapan, muhtarlar ve çiftiler ile İş Bankası Bölge Müdürü Göksal Şenkaya, Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Akdamar, İş bankası Tarım Bankacılığı yetkililerin Katılımı ile gerçekleşen İş Bankası, Çiftçi Buluşmasına Silvanlı üreticiler yoğun ilgi gösterdi.  “Bankamıza uğramanızı rica ediyorum.” Türkiye İş Bankası Silvan Şube Müdürü Ali Murat Girice, başlangıç konuşmasında şunlara değindi: “Herhangi bir talebiniz, isteğiniz olduğunda bankamıza uğramanızı rica ediyorum. Bankamıza, diğer bankalara uğrayın ve kıyaslayın. Kendi cebinize ve maliyetinize en uygun bankayı tercih edin. Bizim en temel ilkemiz sizin rahatlıkla ödeyebileceğiniz vadeyi sağlamaktır.” “Çiftçilikle alakalı herkes üzerine düşeni yapmalı” Silvan Ziraat Odası Başkanı Mahsum : “Sizler bütün bankaların oranlarına bakarak tercihte bulunabilirsiniz. İş Bankası “Mavi Gözlü Dev Adam’ın” kurduğu bir bankadır. Bu bankalar devlet güvencesinde olan bankalardır. Tarım ülkemiz ve toplumumuz için önemlidir. Çiftçiler üretemezse 85 milyonluk nüfusa nasıl bakarız, bu yüzden üretmemiz lazım. “ dedi. Taleplerinizi iletebilirsiniz Türkiye İş Bankası Tarım Uzmanı Metin Yüksel Bölüm “Ben sizin Finansal anlamda bilgilendirmelerde bulunacağım. Benden yardım isteyebilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Çiftçi kartlarımız var bu kartı; Alışveriş yaptığınız yere göre 2 aydan 6 aya kadar faizsiz dönemler içermektedir. Benzin istasyonu, gübre alımları, tarım aletleri gibi alımlarınızda kullanabilirsiniz.  Alınan kredileri doğru kullanmamız gerekiyor. Bu anlamda bankamızda ve uzman arkadaşlarımızla iletişim halinde olabilirsiniz. Mutlaka Tarım sigortasını yaptırın. Tarım sigortaları geleceğimizi güvence altına almaktır. Geleceğimiz yok olmasın“ dedi. Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü'nden ise İş Bankası'nın üreticilere yönelik imkan ve fırsatları ile ilgili sunumda bulundu. Tanıtımlar ve konuşmalar sonrasında yemek ikramı ve promosyon dağıtımı ile etkinlik sona erdi. İşbankası Çiftçi buluşmasına İs Bankası Bölge Müdürü Göksal Şenkaya, Silvan Ziraat Odası Başkanı Mahsum Çapan, İş Bankası Bölge Yardımcısı Zafer Akdamar, İş Bankası Diyarbakır Tarım Yetkilisi Abdurrahman Talay, iş Bankası Tarım Uzmanı Metin Yüksel Bölüm, Silvanlı çiftçiler ve çok sayıda üretici katıldı.
Türkiye İş Bankası A.Ş. Silvan Şubesi’nin Silvan Ziraat Odası İşbirliği ile düzenlediği Çiftçi Buluşması gerçekleştirildi. Buluşma programına Silvanlı üreticiler yoğun ilgi gösterdi.

Haber: İhsan YILMAZ

18 Nisan 2024 Perşembe günü bir düğün salonunda, Türkiye İş Bankası A.Ş. Silvan Şubesi’nin Silvan Ziraat Odası işbirliği ile düzenlediği Çiftçi Buluşması etkinliğinde Silvan ilçesi çiftçilerine, Bankanın Tarım Bankacılığı alanındaki ürün ve hizmetleri ile finansman ihtiyaçları için tarım kredisi ve İmece Kart’a dair bir tanıtım yaptı.

Silvan Ziraat Odası Başkanı Mahsum Çapan, muhtarlar ve çiftiler ile İş Bankası Bölge Müdürü Göksal Şenkaya, Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Akdamar, İş bankası Tarım Bankacılığı yetkililerin Katılımı ile gerçekleşen İş Bankası, Çiftçi Buluşmasına Silvanlı üreticiler yoğun ilgi gösterdi.

 “Bankamıza uğramanızı rica ediyorum.”

Türkiye İş Bankası Silvan Şube Müdürü Ali Murat Girice, başlangıç konuşmasında şunlara değindi:

“Herhangi bir talebiniz, isteğiniz olduğunda bankamıza uğramanızı rica ediyorum. Bankamıza, diğer bankalara uğrayın ve kıyaslayın. Kendi cebinize ve maliyetinize en uygun bankayı tercih edin. Bizim en temel ilkemiz sizin rahatlıkla ödeyebileceğiniz vadeyi sağlamaktır.”

“Çiftçilikle alakalı herkes üzerine düşeni yapmalı”

Silvan Ziraat Odası Başkanı Mahsum : “Sizler bütün bankaların oranlarına bakarak tercihte bulunabilirsiniz. İş Bankası “Mavi Gözlü Dev Adam’ın” kurduğu bir bankadır. Bu bankalar devlet güvencesinde olan bankalardır. Tarım ülkemiz ve toplumumuz için önemlidir. Çiftçiler üretemezse 85 milyonluk nüfusa nasıl bakarız, bu yüzden üretmemiz lazım. “ dedi.

Taleplerinizi iletebilirsiniz

Türkiye İş Bankası Tarım Uzmanı Metin Yüksel Bölüm “Ben sizin Finansal anlamda bilgilendirmelerde bulunacağım. Benden yardım isteyebilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Çiftçi kartlarımız var bu kartı; Alışveriş yaptığınız yere göre 2 aydan 6 aya kadar faizsiz dönemler içermektedir. Benzin istasyonu, gübre alımları, tarım aletleri gibi alımlarınızda kullanabilirsiniz.  Alınan kredileri doğru kullanmamız gerekiyor. Bu anlamda bankamızda ve uzman arkadaşlarımızla iletişim halinde olabilirsiniz. Mutlaka Tarım sigortasını yaptırın. Tarım sigortaları geleceğimizi güvence altına almaktır. Geleceğimiz yok olmasın“ dedi.

Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü'nden ise İş Bankası'nın üreticilere yönelik imkan ve fırsatları ile ilgili sunumda bulundu. Tanıtımlar ve konuşmalar sonrasında yemek ikramı ve promosyon dağıtımı ile etkinlik sona erdi.

İşbankası Çiftçi buluşmasına İs Bankası Bölge Müdürü Göksal Şenkaya, Silvan Ziraat Odası Başkanı Mahsum Çapan, İş Bankası Bölge Yardımcısı Zafer Akdamar, İş Bankası Diyarbakır Tarım Yetkilisi Abdurrahman Talay, iş Bankası Tarım Uzmanı Metin Yüksel Bölüm, Silvanlı çiftçiler ve çok sayıda üretici katıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.