Silvan Kaymakamı Uğuz, Ramazan Bayramı için mesaj yayımladı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.04.2024 - 13:51, Güncelleme: 09.04.2024 - 14:07 1772 kez okundu.
 

Silvan Kaymakamı Uğuz, Ramazan Bayramı için mesaj yayımladı

Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Uğuz mesajında, birlik ve beraberliğin önemini anlattı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Herkesin bayramını kutlayan Uğuz, şunları kaydetti: "Toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramı'mızı milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz."  
Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Uğuz mesajında, birlik ve beraberliğin önemini anlattı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Herkesin bayramını kutlayan Uğuz, şunları kaydetti:

"Toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramı'mızı milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz."

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.