Silvan’da temizlik çalışması

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.05.2024 - 16:30, Güncelleme: 09.05.2024 - 16:30 1690 kez okundu.
 

Silvan’da temizlik çalışması

Silvan ilçe genelinde temizlik ve moloz kaldırma çalışmaları başlatıldı. Sosyal Medya sayfalarından paylaşım yapılarak temizlik konusunda vatandaşın duyarlı olması istendi.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Silvan Belediyesi merkez mahallerimizde hafriyat, metruk yapıların temizliği ve onarımından tutun da birçok alanda çalışmalarına devam ediyor. Belediye bünyesinde bulunan ekipler bir koldan temizlik çalışması bir kolda da metruk yapıların temizliğini sürdürüyor.  Özellikle vatandaşlar, metruk yapıların onarılıp tekrardan duvar örülmesi ve temizliğinin yapılması konusunda memnuniyetlerini dile getirdiği gözlendi. Belediye'ye Teşekkür etti Ahmet Tatlı, “Uzun zamandan beri mahallemizin ara sokaklarında molozlar bulunuyordu. Defalarca belediyeye söylememize rağmen, belediye çalışanları hiçbir şey yapmadı. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra DEM Parti belediyeyi kazanmasından sonra Mahallemizde temizlik ve moloz kaldırma çalışmaları başlatıldı. Belediyenin bu duyarlılığından dolayı belediye yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. Belediye yetkilileri sosyal medya sayfalarından paylaşım yaparak, “Silvan için ilçe merkezi genelinde temizlik ve moloz kaldırma çalışmalarımız devam etmektedir. Daha temiz bir Silvan için çevremizi temiz tutalım” diye uyarıda bulundu.  
Silvan ilçe genelinde temizlik ve moloz kaldırma çalışmaları başlatıldı. Sosyal Medya sayfalarından paylaşım yapılarak temizlik konusunda vatandaşın duyarlı olması istendi.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Silvan Belediyesi merkez mahallerimizde hafriyat, metruk yapıların temizliği ve onarımından tutun da birçok alanda çalışmalarına devam ediyor.

Belediye bünyesinde bulunan ekipler bir koldan temizlik çalışması bir kolda da metruk yapıların temizliğini sürdürüyor.  Özellikle vatandaşlar, metruk yapıların onarılıp tekrardan duvar örülmesi ve temizliğinin yapılması konusunda memnuniyetlerini dile getirdiği gözlendi.

Belediye'ye Teşekkür etti

Ahmet Tatlı, “Uzun zamandan beri mahallemizin ara sokaklarında molozlar bulunuyordu. Defalarca belediyeye söylememize rağmen, belediye çalışanları hiçbir şey yapmadı. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra DEM Parti belediyeyi kazanmasından sonra Mahallemizde temizlik ve moloz kaldırma çalışmaları başlatıldı. Belediyenin bu duyarlılığından dolayı belediye yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye yetkilileri sosyal medya sayfalarından paylaşım yaparak, “Silvan için ilçe merkezi genelinde temizlik ve moloz kaldırma çalışmalarımız devam etmektedir. Daha temiz bir Silvan için çevremizi temiz tutalım” diye uyarıda bulundu.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.