Amedspor, deplasmanda puanla ayrıldı

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 12.11.2023 - 17:09, Güncelleme: 12.11.2023 - 17:09 916+ kez okundu.
 

Amedspor, deplasmanda puanla ayrıldı

Amedspor, deplasmanda mücadele ettiği Anagold 24Erzincanspor ile 0-0 berabere kaldı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, Erzinca13 Şubat Şehir Stadyumu’nda Anagold 24Erzincanspor ile karşı karşıya geldi. Golsüz sonuçlanan müsabakada Amedspor, deplasmanda bir puan ile ayrılarak, namağlup serisini sürdürdü. Amedsporlu futbolcular, topun çizgiyi geçtiğine yönelik bir süre hakeme itirazda bulundu. Ancak hakemin kararı değişmedi. Maçın sonraki dakikalarında her iki takım da karşılıklı gol posizyonlarına girdi, ancak golü bulamadı. Maç golsüz berabere sona erdi. Amedspor, deplasmandan 1 puanla evine dönerek, ligdeki puanını 30'a çıkarttı. 24 Erzincanspor ise, 23 puanda kalarak, ligde 5'inci sıradaki yerini korudu. Ligde yenilgisiz şampiyonluğunu sürdüren Amedspor, ligin ikinci takımı Isparta 32 Spor'la aralarınla 3 puan fark bulunuyor. Amedspor gelecek hafta Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek.
Amedspor, deplasmanda mücadele ettiği Anagold 24Erzincanspor ile 0-0 berabere kaldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, Erzinca13 Şubat Şehir Stadyumu’nda Anagold 24Erzincanspor ile karşı karşıya geldi. Golsüz sonuçlanan müsabakada Amedspor, deplasmanda bir puan ile ayrılarak, namağlup serisini sürdürdü.

Amedsporlu futbolcular, topun çizgiyi geçtiğine yönelik bir süre hakeme itirazda bulundu. Ancak hakemin kararı değişmedi. Maçın sonraki dakikalarında her iki takım da karşılıklı gol posizyonlarına girdi, ancak golü bulamadı.

Maç golsüz berabere sona erdi. Amedspor, deplasmandan 1 puanla evine dönerek, ligdeki puanını 30'a çıkarttı. 24 Erzincanspor ise, 23 puanda kalarak, ligde 5'inci sıradaki yerini korudu.

Ligde yenilgisiz şampiyonluğunu sürdüren Amedspor, ligin ikinci takımı Isparta 32 Spor'la aralarınla 3 puan fark bulunuyor.

Amedspor gelecek hafta Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.