Barcelona’da karanlık pusu!

Silvan 05.05.2024 - 13:46, Güncelleme: 05.05.2024 - 14:11 19613 kez okundu.
 

Barcelona’da karanlık pusu!

Silvanlı iş insanı Tekin Kartal, İspanya’nın Barcelona kentinde silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi. Almanya’dan İspanya’ya giden Kartal, Barcelona’da uğradığı silahlı saldırı sonrası yaşamını yitirdi.
Haber: İhsan YILMAZ Almanya’dan İspanya’nın Barcelona kentine giden Kartal, Barcelona’nın Sant Marti semtinde silahlı saldırıya uğrayan Kartal, yaşamını yitirdiği belirtildi. Silvanlı iş adamı ve mafya lideri olarak bilinen Tekin Kartal'ın ölümüne dair çıkan haber ve sosyal medya platformlarında duyuruldu. Kartal’ın ölümü Türkiye gündemine oturdu. Sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Silvanlı iş adamı ve mafya lideri olarak gösterilen Tekin Kartal'ın ölümü Barcelona televizyonlarından da haber konusu olurken, Tekin Kartal'ın ölüm haberleriyle ilgili bir bilgide Fatih Bucak'ın paylaşımında geldi. İspanya Televizyonları ve sosyal medyada Tekin Kartal'ın İspanya'nın Barcelona kentinde Sant Marti semtinde silahlı saldırıya uğradığı ve yaşamını yitirdiği belirtildi. Tekin Kartal kimdir? Silvan İlçesinde doğan Tekin Kartal, İstanbul’da turizmcilik yaptığı öğrenilen Silvan kökenli iş adamı ve mafya lideri Tekin Kartal, son dönemlerde sosyal medyanın ilgi odağı haline gelmiş bir isim olarak dikkat çekiyor. Özellikle sosyal medya platformunda aktif olan Kartal, geniş bir takipçi kitlesine sahipti. https://youtube.com/shorts/G004Bt2TawU?si=b9PK2Jimr5smv12T​    
Silvanlı iş insanı Tekin Kartal, İspanya’nın Barcelona kentinde silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi. Almanya’dan İspanya’ya giden Kartal, Barcelona’da uğradığı silahlı saldırı sonrası yaşamını yitirdi.

Haber: İhsan YILMAZ

Almanya’dan İspanya’nın Barcelona kentine giden Kartal, Barcelona’nın Sant Marti semtinde silahlı saldırıya uğrayan Kartal, yaşamını yitirdiği belirtildi.

Silvanlı iş adamı ve mafya lideri olarak bilinen Tekin Kartal'ın ölümüne dair çıkan haber ve sosyal medya platformlarında duyuruldu. Kartal’ın ölümü Türkiye gündemine oturdu.

Sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Silvanlı iş adamı ve mafya lideri olarak gösterilen Tekin Kartal'ın ölümü Barcelona televizyonlarından da haber konusu olurken, Tekin Kartal'ın ölüm haberleriyle ilgili bir bilgide Fatih Bucak'ın paylaşımında geldi. İspanya Televizyonları ve sosyal medyada Tekin Kartal'ın İspanya'nın Barcelona kentinde Sant Marti semtinde silahlı saldırıya uğradığı ve yaşamını yitirdiği belirtildi.

Tekin Kartal kimdir?

Silvan İlçesinde doğan Tekin Kartal, İstanbul’da turizmcilik yaptığı öğrenilen Silvan kökenli iş adamı ve mafya lideri Tekin Kartal, son dönemlerde sosyal medyanın ilgi odağı haline gelmiş bir isim olarak dikkat çekiyor. Özellikle sosyal medya platformunda aktif olan Kartal, geniş bir takipçi kitlesine sahipti.

https://youtube.com/shorts/G004Bt2TawU?si=b9PK2Jimr5smv12T​

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
https://youtube.com/shorts/73sWG5Mupto?si=0dgjwJOcrgiQqtZX
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.