Diyarbakır’da 800 Kişi Dinlendi, 2 İş Yeri Mühürlendi
Diyarbakır’da 800 Kişi Dinlendi, 2 İş Yeri Mühürlendi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin “Yerinde Çözüm” ekipleri, Kayapınar ve Sur ilçelerinde kurulan halkla ilişkiler noktaları ile sanayi sitelerinde yurttaş ve esnafla bir araya geldi.
MALABADİ HABER - Huzurevleri Mahallesi, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Dağkapı Meydanı’ndaki stantlarda yaklaşık 800 yurttaşın talep, öneri ve şikâyetleri dinlenirken, yol, kaldırım, altyapı, temizlik ve kent donatılarına ilişkin 50 başvuru kayıt altına alındı.
İletilen talepler ilgili birimlere aktarılırken, Kayapınar’da denetim, temizlik ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi.
Ruhsatsız olduğu belirlenen iki iş yeri mühürlendi, çöp konteynerleri ilaçlandı ve ihtiyaç duyulan noktalardaki konteynerler yenilendi. “Yerinde Çözüm” noktalarının farklı mahallelerde de kurulması planlanıyor.
Diyarbakır HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

