CHP Silvan ilçe örgütü yerel seçim startını verdi

Silvan 11.09.2023 - 12:35, Güncelleme: 11.09.2023 - 12:35 2129+ kez okundu.
 

CHP Silvan ilçe örgütü yerel seçim startını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silvan İlçe Örgütü, geleneksel olarak düzenlenen simit, tarihi hasuni antik kentte, 30 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim için çalışmalara başlandığı açıklandı.
CHP il Başkanı Abdullah Atik. "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Diyarbakır ve Silvan olarak iyi bir sınav verdik. Aynı başarıyı 30 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde de göstereceğimize olan inancım tam” dedi. ‘CHP DİMDİK AYAKTA DURMAYA DEVAM EDECEK’ CHP Silvan ilçe Başkanı İhsan Kızıkan ise, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybetmemiz bizlerde moral bozukluğuna yol açtı. Hepimiz bu durumun farkındayız.  Ancak mücadeleye devam etmezsek, Cumhuriyetten, demokrasiden, özgürlüklerden ve her şeyden önemlisi çocuklarımızın geleceğinden vazgeçmiş oluruz. Siyaset mücadelesi bir insanın ömrü ile sınırlı değildir. Bizler yarın cumhuriyetin, özgürlüklerin ve demokrasinin bayrağını çocuklarımıza ve torunlarımıza aktaracağız. Partimiz seçimi neden kaybettiğinin öz eleştirisini ve nasıl kazanacağının da çalışmasını yapacaktır. Bize oy vermeyenleri kesinlikle suçlamayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Aksine onları anlamaya çalışacağız. Öz eleştiri yapması gereken bizleriz. CHP ve onun neferleri olan bizler her ne olursa olsun dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün ‘hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır cümlesi bizlere örmek olacaktır. Önümüzdeki yerel seçimde çok çalışarak ülke genelinde oy oranımızı yükselteceğiz” diye konuştu. CHP Silvan ilçesinde düzenlediği istişare toplantısına CHP Diyarbakır il Başkanı Abdullah Atik, CHP il yöneticileri, CHP Silvan ilçe Başkanı İhsan Kızıkan. İlçe yöneticileri katıldı.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silvan İlçe Örgütü, geleneksel olarak düzenlenen simit, tarihi hasuni antik kentte, 30 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim için çalışmalara başlandığı açıklandı.

CHP il Başkanı Abdullah Atik. "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Diyarbakır ve Silvan olarak iyi bir sınav verdik. Aynı başarıyı 30 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde de göstereceğimize olan inancım tam” dedi.

‘CHP DİMDİK AYAKTA DURMAYA DEVAM EDECEK’

CHP Silvan ilçe Başkanı İhsan Kızıkan ise, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybetmemiz bizlerde moral bozukluğuna yol açtı. Hepimiz bu durumun farkındayız. 
Ancak mücadeleye devam etmezsek, Cumhuriyetten, demokrasiden, özgürlüklerden ve her şeyden önemlisi çocuklarımızın geleceğinden vazgeçmiş oluruz. Siyaset mücadelesi bir insanın ömrü ile sınırlı değildir. Bizler yarın cumhuriyetin, özgürlüklerin ve demokrasinin bayrağını çocuklarımıza ve torunlarımıza aktaracağız. Partimiz seçimi neden kaybettiğinin öz eleştirisini ve nasıl kazanacağının da çalışmasını yapacaktır. Bize oy vermeyenleri kesinlikle suçlamayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Aksine onları anlamaya çalışacağız. Öz eleştiri yapması gereken bizleriz. CHP ve onun neferleri olan bizler her ne olursa olsun dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün ‘hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır cümlesi bizlere örmek olacaktır. Önümüzdeki yerel seçimde çok çalışarak ülke genelinde oy oranımızı yükselteceğiz” diye konuştu.
CHP Silvan ilçesinde düzenlediği istişare toplantısına CHP Diyarbakır il Başkanı Abdullah Atik, CHP il yöneticileri, CHP Silvan ilçe Başkanı İhsan Kızıkan. İlçe yöneticileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.